Dare_Devil написа:... срязахме му две гуми и извикахме паяка...
Е Браво

Dare_Devil написа:Бе такъв не трябва да се отърваваКолкото повече са гадовете, които научат урока си по горчивия начин - толкова по-малко ще се правят такива селянии.
Преди около месец трябваше да оправям софтуера на счетоводството на 1-ва МБАЛ и паркирах в една близка уличка (по чудо имаше място на едно паркингче). Като се върнах след около час един мухльо беше спрял така че беше блокирал и мен и BMW-то до мен. Една бабка, очевидно живееща там извика шофьора на BMW-то, дружно дръпнахме благословиите на онова говедо, избутахме го с още няколко души на платното, срязахме му две гуми и извикахме паяка...
teneketo написа:Аууууу вие сте изроди, как ви идва на ум ? Добре , че не съм в центъра щото до сега сигурно щях трудове да имам как да преебем "другарче"
Аз повече с кола по Оборище -НЕ
Винаги гледам обаче да се съобразявам с табелите на хората и наличието на изходи / входове
Ние правехме точно така на служебните коли. Даже листчето си седеше винаги на таблото отгоре.mishu написа:едно малко листченце, на което пише GSM номер.
blacki написа:Ние правехме точно така на служебните коли. Даже листчето си седеше винаги на таблото отгоре.mishu написа:едно малко листченце, на което пише GSM номер.Брей значи и преди да влезем в Европа сме били европейци рииш ли....
![]()
А там не спират така щото има достатъчно парко места. Не като тука. Вчера слушах един разговор, че ако излезнат всички коли в София в едно и също време улиците щели да се напълнят до дупка. И то всичките улици, не само главните. Така че слятай за какво говорим.
е Париж зна4и не е в Европа.тук се спира малко пове4е по РумънскиDragoGT написа:luboveliki написа:с тия саморазправи,това да не дивия запад.хората са изнервени.ще излезне някои пенсионер(бивш военен) и ето белята.по цивилизовани начини има за този проблем.в ЕВРОПА сме вече.там не правят така.
ДА! ТАМ НЕ СПИРАТ КЪДЕТО НЕ ТРЯБВА!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта