деа тарикатите му деа 2

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Scarchu
Автомобил: Black
Двигател: with internal combustion
Контакти:

Мнениеот Scarchu » Пет 05 яну 2007 13:49

Dare_Devil написа:... срязахме му две гуми и извикахме паяка...

Е Браво :) Пратили сте го на "евтиния" паркинг :) :) :)

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Пет 05 яну 2007 13:54

Dare_Devil написа:Бе такъв не трябва да се отървава :twisted: Колкото повече са гадовете, които научат урока си по горчивия начин - толкова по-малко ще се правят такива селянии.

Преди около месец трябваше да оправям софтуера на счетоводството на 1-ва МБАЛ и паркирах в една близка уличка (по чудо имаше място на едно паркингче). Като се върнах след около час един мухльо беше спрял така че беше блокирал и мен и BMW-то до мен. Една бабка, очевидно живееща там извика шофьора на BMW-то, дружно дръпнахме благословиите на онова говедо, избутахме го с още няколко души на платното, срязахме му две гуми и извикахме паяка...

Евалата брато :).
Интересното е че докато седиш до колата риташ я гледаш я оглеждаш я и въобще чакаш до спрялата на непозволено място кола - никой не излиза ... когато дойде паяка , веднага дотърчава и собственика .... а кажи ми кво е тва ?

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Пет 05 яну 2007 13:55

teneketo написа:Аууууу вие сте изроди :D , как ви идва на ум ? Добре , че не съм в центъра щото до сега сигурно щях трудове да имам как да преебем "другарче"
Аз повече с кола по Оборище -НЕ
Винаги гледам обаче да се съобразявам с табелите на хората и наличието на изходи / входове

Колега като идваш на оборище прати едно лично да ти отворя в двора да паркираш за да няма главоболия ако това ще те успокой.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 05 яну 2007 14:03

Е това с гумите ако го направите на някой от "надоле" после ще хвърчите през някоя витрина на OMV. :twisted: :twisted: :evil: Питайте чикчата как ги прибира такива с линейката и после лежат по 2-3 месеца в болницата заради 4 срязани гуми. :cop Не с лошо колеги. :wink:
А за пяка едва ли идва. Щото аз 1 година работих в центъра и не 1 и 2 пъти са му звъняли и никога не е идвал. Особено по тесните улици. :P 8)

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 05 яну 2007 14:49

Колеги разбирам ви напълно като са ви спряли пред вратата и не можете да излезете. Имайте обаче едно на ум. Ставал съм свидетел как чичка с някво опелче се опитаха да му местят колата и му пробиха гумата и той дотърча въоражен мисля ч макаров и почна да гърми на където му видят очите. (после запознати казаха че било с хлостни патрони ама честно тия ербапи дето му пипаха колата залягаха все едно ги стрелят с истински).

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Пет 05 яну 2007 14:56

А този "чичка" дето е гърмял с пистолет накъде му видят очите би трябвало да е с някаква доста сериозна присъда сега. Ако бяхме нормална държава де :roll: . Най-доброто решение е не саморазправа, дупчене на гуми и тн, а едно малко листченце, на което пише GSM номер.

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Пет 05 яну 2007 15:00

с тия саморазправи,това да не дивия запад.хората са изнервени.ще излезне някои пенсионер(бивш военен) и ето белята.по цивилизовани начини има за този проблем.в ЕВРОПА сме вече.там не правят така.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 05 яну 2007 15:03

luboveliki написа:с тия саморазправи,това да не дивия запад.хората са изнервени.ще излезне някои пенсионер(бивш военен) и ето белята.по цивилизовани начини има за този проблем.в ЕВРОПА сме вече.там не правят така.

ДА! ТАМ НЕ СПИРАТ КЪДЕТО НЕ ТРЯБВА! :wink:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 05 яну 2007 15:03

mishu написа:едно малко листченце, на което пише GSM номер.
Ние правехме точно така на служебните коли. Даже листчето си седеше винаги на таблото отгоре. 8) Брей значи и преди да влезем в Европа сме били европейци рииш ли.... :lol: :wink:А там не спират така щото има достатъчно парко места. Не като тука. Вчера слушах един разговор, че ако излезнат всички коли в София в едно и също време улиците щели да се напълнят до дупка. И то всичките улици, не само главните. Така че слятай за какво говорим. :shock

Последна промяна от black` на Пет 05 яну 2007 15:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Пет 05 яну 2007 15:06

ДА! ТАМ НЕ СПИРАТ КЪДЕТО НЕ ТРЯБВА! :wink:[/quote] това де.

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Пет 05 яну 2007 15:21

blacki написа:
mishu написа:едно малко листченце, на което пише GSM номер.
Ние правехме точно така на служебните коли. Даже листчето си седеше винаги на таблото отгоре. 8) Брей значи и преди да влезем в Европа сме били европейци рииш ли.... :lol: :wink:А там не спират така щото има достатъчно парко места. Не като тука. Вчера слушах един разговор, че ако излезнат всички коли в София в едно и също време улиците щели да се напълнят до дупка. И то всичките улици, не само главните. Така че слятай за какво говорим. :shock

че те и без това са си пълни :roll:

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 05 яну 2007 17:50

DragoGT написа:
luboveliki написа:с тия саморазправи,това да не дивия запад.хората са изнервени.ще излезне някои пенсионер(бивш военен) и ето белята.по цивилизовани начини има за този проблем.в ЕВРОПА сме вече.там не правят така.

ДА! ТАМ НЕ СПИРАТ КЪДЕТО НЕ ТРЯБВА! :wink:
е Париж зна4и не е в Европа.тук се спира малко пове4е по Румънски :lol: и на място за смарт паркираш пасат,а 4е някои може да няма и по един сантиметър от броните си с 4уждите коли ,това не го интересува никои.но определено се съобразяват с изходите и входовете за паркинги.а такива с табели и тем подобни предупреждения не минават.паяците не спират ама не могат да смогнат на десет милиона коли.и много рядко се слагат телефони за контакти.просто всеки се спасява по едини4но,но до грубости не се стига.тук просто буташ другия с колата"въжетата са големи екстри",а и лошото е 4е навика да изместиш е заразен :lol: а в БГ побутването липсва

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 05 яну 2007 17:57

мндааа виждал съм го с очите си...

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Пет 05 яну 2007 18:03

абе вие странично с нож ли им пукате гумите?
аз си ходя със секачките и 4-те винтила на земята:)

Потребителски аватар
doko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doko » Пет 05 яну 2007 18:36

Хах и аз съм имал подобен случай. Спрял съм на паркинги един е едно типо ме бече затворило с задницата си, някаде 1 метар не ми достигаше да мина. Бяхме си групичка 5 момчета ритахме псувахме никакав ефект. Накрая се сетихме да пробаме да я преместиме и успяхме. Занесохме задницата 2 метра . Мн ми е чудно как ли е реагирал оня кат си е видял колата ;)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”