Милен Минков написа:До Bai Sando. До колкото разбирам от ваши постове вие сте напред с материала при АГУ, а може би и професионално (за това не се обръщам към вас с "колега") и много се радвам, че хора с блогат опит, помагат и на нас начинаещите.
Колкото фулгрупа, според мен решението е много лесно, но не е в мойте възможности (а може би и в нашите -а само на производителя) -отнася се за едно кабелче, овито на някой високо волтов кабел (за антенка), малко промяна на софтуера на ГИ и става от фулгруп на разделно впръскване и всичко е ОК, -е това е само от рода на мечтите.
Бях,колега.Поради здравословни причини се наложи да напусна иначе тази толкова интересна работа за мен.
Просто след 3 години навеждане по цял ден под капаците на колите,кръста ми не издържа и сега се възстановявам,макар и бавно.Иначе съм сигурен,че има хора с доста по-богат опит от моя,нека те се изкажат по темата с Г.И. на фулгруп.
Аз просто споделих моите виждания за времето с което се занимавах с монтажа на уредби.

Сигурен съм,че има кадърни майстори които могат да накарат такава система да работи адекватно