Червеното желание MK3 - Тройчо

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
HGP Twin Turbo
Автомобил: Fabia VRS
Двигател:

Re: Червеното желание MK3 - Тройчо

Мнениеот HGP Twin Turbo » Пон 31 мар 2014 0:18

Не съм, колега. Ходи за боя, но ще ходи пак за цялостно пребоядисване, но по-натам. :th_up Принципно се опитах, но не успях да намеря иронията. :smile

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Пон 31 мар 2014 23:14

HGP Twin Turbo написа:Не знам защо се заяждаш, колега. Да, попадна ми всичко барабар с дисковете. Относно стоповете - прав си, моя грешка. Относно мотора... 1.4i е ясно, че става дума за моно инжекция. Наистина, не знам какво точно те подразни толкова, че с първия пост да се заяждаш, но щом ти харесва... :rolleyes

Ко ко?
Не ми е първия пост 1822-я беше....

Имаш ли някакви снимки от работата по смяната на спирачките?
С оригиналната спирачна помпа ли остана?
1.4i на мене ми ставя ясно че е 1.4 direct injection....щеше да ми стане ясно ако беше 1.4mi

Кой от въпросите ми ти прозвъча като заяждане?
Или в тоя форум всичко различно от "Браво страхотен е стоковият ти Golf 3 CL" се възприема като заяждане?

Потребителски аватар
HGP Twin Turbo
Двигател:

Мнениеот HGP Twin Turbo » Пон 31 мар 2014 23:38

ZeroCool написа:
HGP Twin Turbo написа:Не знам защо се заяждаш, колега. Да, попадна ми всичко барабар с дисковете. Относно стоповете - прав си, моя грешка. Относно мотора... 1.4i е ясно, че става дума за моно инжекция. Наистина, не знам какво точно те подразни толкова, че с първия пост да се заяждаш, но щом ти харесва... :rolleyes

Ко ко?
Не ми е първия пост 1822-я беше....

Имаш ли някакви снимки от работата по смяната на спирачките?
С оригиналната спирачна помпа ли остана?
1.4i на мене ми ставя ясно че е 1.4 direct injection....щеше да ми стане ясно ако беше 1.4mi

Кой от въпросите ми ти прозвъча като заяждане?
Или в тоя форум всичко различно от "Браво страхотен е стоковият ти Golf 3 CL" се възприема като заяждане?

Значи, гледай сега. Аз не искам да ми хвалиш колата, даже напротив. Изкажи мнение относно това накъде да тръгна според теб. Дори това, което съм направил да не ти хареса, аз ще прочета мнението ти с респект и ще те послушам, ако харесам това, което евентуално ще ми предложиш. Относно спирачките, за жалост просто не ми хрумна да снимам докато ги сменях, защото.... ГИ СМЕНЯХ. А, за 1.4mi и 1.4i е такова НЕ заяждане, че не мога да ти опиша. Аз мисля, че на пазара в момента изобилства Golf 3 1.4, както ти го нарече - CL с пълна инжекция...
Под първи коментар имах предвид относно колата ми. Виж, не търся разправа. Ако толкова ти се кара с някого, излез навън на улицата и го напсувай. Не знам с какво ти преча аз. Изкажи обективно мнение, било то критика или не. Приемам всичко, но да се заяждаш без причина, не че ми пречи, но не го разбирам.

Последна промяна от HGP Twin Turbo на Вто 01 апр 2014 12:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Вто 01 апр 2014 0:53

Аз мнения и предложения за това как някой да си прави колата не давам....всеки си прави квото иска, мога да дам някакво мнение КАК да направи това което иска, ако имам такова......но не и в този форум.
И аз не разбирам как човек, който твърди, че е пълно с голф 3 1.4 пълна инжекция на пазара, ще слага абф...

Потребителски аватар
HGP Twin Turbo
Двигател:

Мнениеот HGP Twin Turbo » Вто 01 апр 2014 12:30

Ти сериозно ли?! Сърказъм, пич..? Ти сериозно ли?! :screwy :banghead Честно, удари ме У земята. Няма проблем. Мисля, че е време да спрем да пишем щуротии и да оставим тези, които евентуално се интересуват от това, което съм написал да си изказват мненията. Ако имат такива.

Потребителски аватар
GOLF_SB_1991
Автомобил: VW JETTA MK2
Двигател: JP

Мнениеот GOLF_SB_1991 » Вто 01 апр 2014 13:27

Хубава 3ка колега от 1.4 да се смениш на 2.0 16в е огромна разлика успех в това начинание.Аз даже бих си я оставил с този външен вид на CL

Потребителски аватар
HGP Twin Turbo
Двигател:

Мнениеот HGP Twin Turbo » Вто 01 апр 2014 14:18

Благодаря ти, колега. Ще стане по-скоро GT, от колкото GTI, въпреки мотора. Харесва ми така. Днес ще и сложа новата броня - червена. Вече е и с пребоядисан капак и калници.
Обаче, Тройчо се предаде вчера и му заминаха скоростите, но... Ще го излекуваме. ((:

Потребителски аватар
kid_of_rock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kid_of_rock » Вто 01 апр 2014 15:00

Добре се развива колата, успех, колега. А относно червените брони черните вежди ще се връзват ли, пробвал ли си?

Потребителски аватар
HGP Twin Turbo
Двигател:

Мнениеот HGP Twin Turbo » Вто 01 апр 2014 23:10

Не съм пробвал, но мисля, че ще се вържат. Аз ще затъмня блендите и мигачите с фолио, и мисля, че ще стане супер. Утре ще я сменя бронята. Нямам търпение. ((:

Потребителски аватар
kid_of_rock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kid_of_rock » Вто 01 апр 2014 23:21

Да качиш снимка да видим как е станало, интересно ми е, че и аз се чудех дали да качвам вежди. :th_up

Потребителски аватар
HGP Twin Turbo
Двигател:

Мнениеот HGP Twin Turbo » Сря 02 апр 2014 0:05

За твоите вежди, не знам, колега... Ама, знам, че ще ми дадеш фаровете си! :mhihi :mhihi
ИЗГАРЯМ ОТ ЖЕЛАНИЕ ДА ГИ ПРИТЕЖАВАМ! :biggrin Просто не искат да ми изпаднат И ТОВА СИ Е. А, иначе, аз ако ще му правя нещо от сорта на вежди, то ще бъде цялостен Bad Look с кит на предния капак, защото иначе ми е грозно.

Потребителски аватар
kid_of_rock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kid_of_rock » Сря 02 апр 2014 0:13

Жената давам, фаровете не. (Дано никога не го прочете) :mhihi :mhihi :mhihi Ще ти намерим и на теб. :drunk

Потребителски аватар
HGP Twin Turbo
Двигател:

Мнениеот HGP Twin Turbo » Сря 02 апр 2014 0:15

Чул те господ, братле! Нямам търпение. Утре ще го нащракам Тройчо с "новата" броня. Мисля, че ще му стои като негова си...love.vwclub А, пък после може да му измислим и едни черни бленди.... :rolleyes :mhihi :

Потребителски аватар
icotoooo
Автомобил: VW Golf MKIV GT-TDI
Двигател:

Мнениеот icotoooo » Сря 02 апр 2014 8:20

Ето едни нови реплики на поносима цена http://www.ilkomotor.com/index.php?productID=1107

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Сря 02 апр 2014 10:14

Пусни снимки дее :Mr Green Fun

Върни се в “Моят Volkswagen”