Принципно се опитах, но не успях да намеря иронията. Червеното желание MK3 - Тройчо
- HGP Twin Turbo
- Автомобил: Fabia VRS
- Двигател:
Re: Червеното желание MK3 - Тройчо
Не съм, колега. Ходи за боя, но ще ходи пак за цялостно пребоядисване, но по-натам.
Принципно се опитах, но не успях да намеря иронията. 
Принципно се опитах, но не успях да намеря иронията. - ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
HGP Twin Turbo написа:Не знам защо се заяждаш, колега. Да, попадна ми всичко барабар с дисковете. Относно стоповете - прав си, моя грешка. Относно мотора... 1.4i е ясно, че става дума за моно инжекция. Наистина, не знам какво точно те подразни толкова, че с първия пост да се заяждаш, но щом ти харесва...
Ко ко?
Не ми е първия пост 1822-я беше....
Имаш ли някакви снимки от работата по смяната на спирачките?
С оригиналната спирачна помпа ли остана?
1.4i на мене ми ставя ясно че е 1.4 direct injection....щеше да ми стане ясно ако беше 1.4mi
Кой от въпросите ми ти прозвъча като заяждане?
Или в тоя форум всичко различно от "Браво страхотен е стоковият ти Golf 3 CL" се възприема като заяждане?
- HGP Twin Turbo
- Двигател:
ZeroCool написа:HGP Twin Turbo написа:Не знам защо се заяждаш, колега. Да, попадна ми всичко барабар с дисковете. Относно стоповете - прав си, моя грешка. Относно мотора... 1.4i е ясно, че става дума за моно инжекция. Наистина, не знам какво точно те подразни толкова, че с първия пост да се заяждаш, но щом ти харесва...
Ко ко?
Не ми е първия пост 1822-я беше....
Имаш ли някакви снимки от работата по смяната на спирачките?
С оригиналната спирачна помпа ли остана?
1.4i на мене ми ставя ясно че е 1.4 direct injection....щеше да ми стане ясно ако беше 1.4mi
Кой от въпросите ми ти прозвъча като заяждане?
Или в тоя форум всичко различно от "Браво страхотен е стоковият ти Golf 3 CL" се възприема като заяждане?
Значи, гледай сега. Аз не искам да ми хвалиш колата, даже напротив. Изкажи мнение относно това накъде да тръгна според теб. Дори това, което съм направил да не ти хареса, аз ще прочета мнението ти с респект и ще те послушам, ако харесам това, което евентуално ще ми предложиш. Относно спирачките, за жалост просто не ми хрумна да снимам докато ги сменях, защото.... ГИ СМЕНЯХ. А, за 1.4mi и 1.4i е такова НЕ заяждане, че не мога да ти опиша. Аз мисля, че на пазара в момента изобилства Golf 3 1.4, както ти го нарече - CL с пълна инжекция...
Под първи коментар имах предвид относно колата ми. Виж, не търся разправа. Ако толкова ти се кара с някого, излез навън на улицата и го напсувай. Не знам с какво ти преча аз. Изкажи обективно мнение, било то критика или не. Приемам всичко, но да се заяждаш без причина, не че ми пречи, но не го разбирам.
Последна промяна от HGP Twin Turbo на Вто 01 апр 2014 12:30, променено общо 1 път.
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Аз мнения и предложения за това как някой да си прави колата не давам....всеки си прави квото иска, мога да дам някакво мнение КАК да направи това което иска, ако имам такова......но не и в този форум.
И аз не разбирам как човек, който твърди, че е пълно с голф 3 1.4 пълна инжекция на пазара, ще слага абф...
И аз не разбирам как човек, който твърди, че е пълно с голф 3 1.4 пълна инжекция на пазара, ще слага абф...
- HGP Twin Turbo
- Двигател:
Ти сериозно ли?! Сърказъм, пич..? Ти сериозно ли?!
Честно, удари ме У земята. Няма проблем. Мисля, че е време да спрем да пишем щуротии и да оставим тези, които евентуално се интересуват от това, което съм написал да си изказват мненията. Ако имат такива.
Честно, удари ме У земята. Няма проблем. Мисля, че е време да спрем да пишем щуротии и да оставим тези, които евентуално се интересуват от това, което съм написал да си изказват мненията. Ако имат такива.- GOLF_SB_1991
- Автомобил: VW JETTA MK2
- Двигател: JP
Хубава 3ка колега от 1.4 да се смениш на 2.0 16в е огромна разлика успех в това начинание.Аз даже бих си я оставил с този външен вид на CL
- HGP Twin Turbo
- Двигател:
Благодаря ти, колега. Ще стане по-скоро GT, от колкото GTI, въпреки мотора. Харесва ми така. Днес ще и сложа новата броня - червена. Вече е и с пребоядисан капак и калници.
Обаче, Тройчо се предаде вчера и му заминаха скоростите, но... Ще го излекуваме. ((:
Обаче, Тройчо се предаде вчера и му заминаха скоростите, но... Ще го излекуваме. ((:
- kid_of_rock
- Автомобил:
- Двигател:
Добре се развива колата, успех, колега. А относно червените брони черните вежди ще се връзват ли, пробвал ли си?
- HGP Twin Turbo
- Двигател:
Не съм пробвал, но мисля, че ще се вържат. Аз ще затъмня блендите и мигачите с фолио, и мисля, че ще стане супер. Утре ще я сменя бронята. Нямам търпение. ((:
- kid_of_rock
- Автомобил:
- Двигател:
Да качиш снимка да видим как е станало, интересно ми е, че и аз се чудех дали да качвам вежди. 

- HGP Twin Turbo
- Двигател:
За твоите вежди, не знам, колега... Ама, знам, че ще ми дадеш фаровете си!
ИЗГАРЯМ ОТ ЖЕЛАНИЕ ДА ГИ ПРИТЕЖАВАМ!
Просто не искат да ми изпаднат И ТОВА СИ Е. А, иначе, аз ако ще му правя нещо от сорта на вежди, то ще бъде цялостен Bad Look с кит на предния капак, защото иначе ми е грозно.
ИЗГАРЯМ ОТ ЖЕЛАНИЕ ДА ГИ ПРИТЕЖАВАМ!
- kid_of_rock
- Автомобил:
- Двигател:
Жената давам, фаровете не. (Дано никога не го прочете)
Ще ти намерим и на теб. 
Ще ти намерим и на теб. 
- HGP Twin Turbo
- Двигател:
Чул те господ, братле! Нямам търпение. Утре ще го нащракам Тройчо с "новата" броня. Мисля, че ще му стои като негова си...love.vwclub А, пък после може да му измислим и едни черни бленди....
:
:- icotoooo
- Автомобил: VW Golf MKIV GT-TDI
- Двигател:
Ето едни нови реплики на поносима цена http://www.ilkomotor.com/index.php?productID=1107
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Пусни снимки дее