Така че хората, които казват, че било все тая с него или без - не е баш така.
Golf_maniac написа:Здравейте! Искам да наддавам за едно окачване (4 аморт.+ 4 пружини + 2 предни главини) в ebay.de, обаче Гюнтер ми иска 40е за доставка до тук. Доколкото видях от магазините в ибей, доставката на окачване до България варира от 15 до 25 евро, но не знам с кои фирми работят. Намерих няколко фирми, с които излиза около 40е и нагоре. Пробвах калкулатора на DHL, но не ми дава цена. Можете ли да ми посочите фирма, която сте ползвали с по-добри оферти?
Поздрави!
VWGT написа:ползвай услугите на подобни фирми
gabco.org
dostaviam.com
и тн
k_garchev написа:hooligans написа:Това намерих азКак да смените курса на валутата, така че да ви таксува по курса на вашата банка:
Това става в момента, в който тръгнете да плащате стока.
На екрана Review your information кликвате върху Other Conversion options.
Отваря ви се друг екран, от който избирате: Bill me in the currency listed in the seller's invoice.
След това натискате Submit.
Ето това е далаверата!Иначе пайпал смучат яко!
Mapoka написа:Утре ми се налага да връщам една стока до китай.
Мислех да ползвам БГ Пощи, то всъщност има ли друг начин да я пратя до там без ценово да е колкото самата пратка.
Китаеца ми е пратил 10$, за пощенските разходи, това как да е, задължително ще му я пратя с тракинг номер
Borsuka написа:А как се разбрахте да ти изпрати пари за пощенски разходи ? Няколко пъти се набутвам да им връщам разни ментета за моя сметка.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: d00mEr и 51 госта