моят голф 3
- yordannnnnn
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 93
Re: моят голф3 1,8 ABS
Днес благодарение на колегата neiki4a монтирахме таблото и лостчето с МФА,остана да се пусне кабел за разхода но сега не е наложителен че колата се кара предимно на газ.Има обаче проблем,километража показва с 20 км повече,макар че е като стария-от 20 до 220,с оборотомера няма проблем,също така не показва темп.на маслото,може и датчика да не работи,и двете табла са ВДО и с еднакви показания,ако прехвърля само километража ще стане ли

Последна промяна от yordannnnnn на Чет 20 фев 2014 19:39, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
маншона за скоростния лост . поръчка ли го прави или има готови ? питам защото моя е за смяна 

- yordannnnnn
маншона го взимах от колега от форума,който го е поръчвал да го шият,кожата е малко по тънка и по мека от заводската и лесно се пречупва при топката,и моят старият маншон беше скъсан точно където се пречупва,тука в Стара Загора чух че излиза към 30-тина лв за маншон
- yordannnnnn
Днес си поиграх малко с таблото,прехвърлих километража от старото табло и сега показва коректно уж,не съм го засичал,а и с новото табло колата се подмлади с 130 К колометра,сега показва 101 065
,сложих отгоре бяла диодна лента но имам проблем с единия дисплей,запоих отзад на дисплеите по един диод,последователно са,със съпротивление,и диода на левия дисплей светва когато си поиска,а по принцип ако има проблем трябва да не светят и двата,съмнява ме че се опират двете крачета на единия диод само да затварят веригата и затова свети само единия,пасва много добре със СД-то,като ми остане време ще го сваля пак,иначе в тъмното свети много добре,като имам време ще се занимавам и с панела на парното че е трагедия осветлението,а по нататък и копчето за фаровете и другите,макар че при тях ще е по сложно и още не съм се решил

- yordannnnnn
ето къде намерих място на буфера,свързах го към предната линия,и се получи добре

и малко занимавка с едни резервни стопове,че на моите има някои изгорели диоди и ще се свалят за ремонт,стоповете са без стъкла,запечатах всичко със силикон да не влиза вода,сега издирвам фасунги с букси за такива стопове,като на последната снимка,но за 5 крушки,ако има някой да пише

издирват се фасунги с букси за 5 крушки

и малко занимавка с едни резервни стопове,че на моите има някои изгорели диоди и ще се свалят за ремонт,стоповете са без стъкла,запечатах всичко със силикон да не влиза вода,сега издирвам фасунги с букси за такива стопове,като на последната снимка,но за 5 крушки,ако има някой да пише

издирват се фасунги с букси за 5 крушки

- yordannnnnn
- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Колко джанти смени на тая кола до сега
?
Спри се на едни големи и красиви джанти, че на тези големи брони не отиват малки джанти.

Спри се на едни големи и красиви джанти, че на тези големи брони не отиват малки джанти.
- yordannnnnn
последно оставям тези,а за лятото може и някоя 16ка да взема и се спирам,какъв цвят ще е по добре,да останат черни или сребристи да ги правя,имат дребни забележки и ще ги боядисвам

свързах и едно резервно копче за подгрев да ми спира усилвателя че няколко пъти като не я карам два три дена и пада акумулатора

свързах и едно резервно копче за подгрев да ми спира усилвателя че няколко пъти като не я карам два три дена и пада акумулатора

- yordannnnnn
Напоследък няма много време да се занимавам с колата,няколко неща направени между другото-забележките на решетката и оправяне на праговете които бяха с липсващи парчета чак

доизграждане с пластмаса,мрежа и лепило и китосване

вече са готови за пръскане,най накрая монтирах и Вотекса,бяха със счупени уши за захващането и беше голяма играчка с преправяне от едни двусекционни,но общо взето стана,сега трябва да мисля къде ще е мигача,на този етап е в секцията на дългите,имам и мигачи на страничните огледала и калниците,но и отпред си трябва

Дайте идея за цвят на джантите,нещо подобно мисля,може би малко по светло но не съм решил още

доизграждане с пластмаса,мрежа и лепило и китосване

вече са готови за пръскане,най накрая монтирах и Вотекса,бяха със счупени уши за захващането и беше голяма играчка с преправяне от едни двусекционни,но общо взето стана,сега трябва да мисля къде ще е мигача,на този етап е в секцията на дългите,имам и мигачи на страничните огледала и калниците,но и отпред си трябва

Дайте идея за цвят на джантите,нещо подобно мисля,може би малко по светло но не съм решил още

- sako0o0o
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: 1.9TD
Колега мисля, че на този тъмен цвят кола ще отиват най-добре сиви това е мое мнение 

- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Всеки, който ти харесва, но по-светъл от колата 

- yordannnnnn
Здравейте колеги,от работа не остава много време за колата,но все барникам по нещо,сложих праговете

сложих и черен плафон и дръжки тавана ще се претапицира по нататък че не остава време
дойдоха и поръчаните емблеми за джантите,гравирано е на пластмаса
http://yordannnnnn.snimka.bg/other/razni.682980.32975486

все още не съм решил какъв цвят да ги правя,дайте някоя идея

сложих и черен плафон и дръжки тавана ще се претапицира по нататък че не остава време
дойдоха и поръчаните емблеми за джантите,гравирано е на пластмаса
http://yordannnnnn.snimka.bg/other/razni.682980.32975486

все още не съм решил какъв цвят да ги правя,дайте някоя идея
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Лилави или някви сиви ще му отива според мен, всеки с вкуса си 

- yordannnnnn
- yordannnnnn