Моят VW Passat b4

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
sako0o0o
Автомобил: VW Passat
Двигател: 1.9TD

Re: Моят VW Passat b4

Мнениеот sako0o0o » Пон 07 апр 2014 19:26

Привет на всички гарнитурата за картера е закупена пристига утре сутрин взимам я и отивам в сервиза часа е уговорен ще снимам гарнитурата и по-време на смяната ще наснимам и ще кача снимков материал :wink

Потребителски аватар
Johnsword
Автомобил: Passat B3
Двигател: 1.8 RP1991

Мнениеот Johnsword » Пон 07 апр 2014 19:41

А така колега ! Ела скайп да те питам нещо. :th_up

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Re: Моят Passat b4

Мнениеот nokiangage » Пон 07 апр 2014 20:53

Djaniko0o написа:Според мен стоят много добре на пасата :) Ти си знаеш, но ако бях аз бих ги оставил :)

+1 Изглежда много добре със 17-ките, но наистина има огромна разлика в комфорта спрямо същия с нормални джанти и гуми. :drunk

Потребителски аватар
sako0o0o

Мнениеот sako0o0o » Вто 08 апр 2014 14:06

Привет на всички колеги! :c020 Днес гарнитурата на картера бе сменена за съжаление имам снимки само на гарнитурата момчетата бачкаха здраво и не можеше да им преча да снимам картера и т.н Картера беше чист всичко точно, само картера не искаше да излезе и беше доста псуване докато излезе :Mr Green Fun В крайна сметка излезе сега всичко е точно отидох измих и мотора с пароструйка и сега ще видим дали ще протече отново дано НЕ ! :rolleyes Ето и гарнитурата 60лв с отстъпката 45лв :icon_razz

Снимките са от телефона моля да ме извините :cry

Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
sako0o0o

Мнениеот sako0o0o » Пет 10 окт 2014 11:43

Привет на всички колеги от доста дълго време не съм писал нищо, защото по колата няма нищо ново освен обичайното обслужване, като масло, всички филтри + филтър купе.. След известно време колата започна нещо да чука и шумът идваше от пред от дясно карах я по-много сервизи и всички ми казваха на колата и няма нищо всичко и е здраво .... Казах си окей като си отида в Благоевград ще я закарам при един доста грамотен младеж да я прегледа обстойно и да оказа се ,че тампоните на носачите са много зле и предните и задните бяха оригинални да подчертая :mhihi :mhihi . Последва смяната им и колата отново си е на пътя както обикновено новото по нея е само навъртените километри и те са именно:
Изображение

И една, две снимки как изглежда колата измита в момента :cool
Изображение
Изображение

Това е от мен за сега ПОЗДРАВИ на ВСИЧКИ ! :c020

Върни се в “Моят Volkswagen”