Моят VW Passat b4
- sako0o0o
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: 1.9TD
Re: Моят VW Passat b4
Привет на всички гарнитурата за картера е закупена пристига утре сутрин взимам я и отивам в сервиза часа е уговорен ще снимам гарнитурата и по-време на смяната ще наснимам и ще кача снимков материал 

- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
А така колега ! Ела скайп да те питам нещо. 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re: Моят Passat b4
Djaniko0o написа:Според мен стоят много добре на пасата :) Ти си знаеш, но ако бях аз бих ги оставил :)
+1 Изглежда много добре със 17-ките, но наистина има огромна разлика в комфорта спрямо същия с нормални джанти и гуми.

- sako0o0o
Привет на всички колеги!
Днес гарнитурата на картера бе сменена за съжаление имам снимки само на гарнитурата момчетата бачкаха здраво и не можеше да им преча да снимам картера и т.н Картера беше чист всичко точно, само картера не искаше да излезе и беше доста псуване докато излезе
В крайна сметка излезе сега всичко е точно отидох измих и мотора с пароструйка и сега ще видим дали ще протече отново дано НЕ !
Ето и гарнитурата 60лв с отстъпката 45лв
Снимките са от телефона моля да ме извините

Снимките са от телефона моля да ме извините

- sako0o0o
Привет на всички колеги от доста дълго време не съм писал нищо, защото по колата няма нищо ново освен обичайното обслужване, като масло, всички филтри + филтър купе.. След известно време колата започна нещо да чука и шумът идваше от пред от дясно карах я по-много сервизи и всички ми казваха на колата и няма нищо всичко и е здраво .... Казах си окей като си отида в Благоевград ще я закарам при един доста грамотен младеж да я прегледа обстойно и да оказа се ,че тампоните на носачите са много зле и предните и задните бяха оригинални да подчертая
. Последва смяната им и колата отново си е на пътя както обикновено новото по нея е само навъртените километри и те са именно:

И една, две снимки как изглежда колата измита в момента

Това е от мен за сега ПОЗДРАВИ на ВСИЧКИ !

И една, две снимки как изглежда колата измита в момента

Това е от мен за сега ПОЗДРАВИ на ВСИЧКИ !