Привет банда,върнах се аз от Узана и се появи едно румолене в кутиятааааа.(скоростната)..викам си почвам и аз "проект"

Та запретнах ръкави и за ден се преборих с 50 килограмовата си кутия.Да уточня нямах биене,тресене,стържене и каквито и там шумове може да си помислите от страна на съеденителя(демферния маховик).Поръчах си нов комплект с маховика на чудна цена,викам и така съм го свалил,буса на 400 000 да взема да го сменяяяяяя.За информация на"знаещите" маховика е оригинален и сега с новия разлика не намирам

а слушах и четох толкова митове и легенди че карали по 150 000 и после се сменяли... да ма не

Нищо работа пълен комплект Люк с лагер помпа 800лв ко му плащаш.

Отварям скоростната кутия а тя като нова няма стружка за цяр дет се вика ужас

.Естествено поръчвам нови лагери и симерини и масълце от Фолцваген,там за пари не говорим тия не ги познават

.Всичко е на местото си кутията заспа загадката остава,според мен причината е било старото масло,може би оригинално да е само то си знае.Доволен съм покраи другото си ревизирах други неща + каретата и не остана място което да не съм пипнал по новата за мен кола,но всъшност стара15 годишна каляска на незнаини километри.

Продължавам да давам безгрижно газ.