и палатката е слаба работа и няма да спре дъжда ако завали.Палатката под тентата може да се монтира пожелание. 
и палатката е слаба работа и няма да спре дъжда ако завали.Палатката под тентата може да се монтира пожелание. 

Готов съм аз само да има място,че ако е тясно като в Турско
С тоя мезонет наш колко въженца има да опъвам. 
.Ходих на гости в Софето и в Илиенци при едни неособенно любезни търговци си купих плат за пердета.С любезното съдеиствие на едно много добро приятелче
се сдобих и с оригиналните Мултивански пердета за мостра.Оставих всичко в ръцете на шивачката и сега съм на етап тик так копчета и монтаж на такива в буса.Като финализирам ще си"призная" и колко ми е излязло удоволствието. 
DA@KA написа:.... и в Илиенци при едни не особенно любезни търговци...

и на края да отидеш да го прекръстиш на мултиван 
но нямаше кои да снима.За наше удобство учудващо нямаше комари
.В експлоатация влиза и новия ми "багажник" набор 81г.на 0 километра след толкова години на тавана му доиде времето
.С него смятам да се влача по пикници,събори и селски вечеринки
вече.Някога в моето детство 
остана да купя точния размер гуми и "Хип хопа ми ще стане много по добър...."
Сетих се че имам и подходящите пружини 
Та запретнах ръкави и за ден се преборих с 50 килограмовата си кутия.Да уточня нямах биене,тресене,стържене и каквито и там шумове може да си помислите от страна на съеденителя(демферния маховик).Поръчах си нов комплект с маховика на чудна цена,викам и така съм го свалил,буса на 400 000 да взема да го сменяяяяяя.За информация на"знаещите" маховика е оригинален и сега с новия разлика не намирам
а слушах и четох толкова митове и легенди че карали по 150 000 и после се сменяли... да ма не
Нищо работа пълен комплект Люк с лагер помпа 800лв ко му плащаш.
Отварям скоростната кутия а тя като нова няма стружка за цяр дет се вика ужас
.Естествено поръчвам нови лагери и симерини и масълце от Фолцваген,там за пари не говорим тия не ги познават
.Всичко е на местото си кутията заспа загадката остава,според мен причината е било старото масло,може би оригинално да е само то си знае.Доволен съм покраи другото си ревизирах други неща + каретата и не остана място което да не съм пипнал по новата за мен кола,но всъшност стара15 годишна каляска на незнаини километри.
Продължавам да давам безгрижно газ.
.Имах една циганска мечта(аз нали съм Унгарец
) да направя буса със светлинки на таванааааа.Изискването беше да не стърчат като "уши" и тия дни намерих подходящите,според мен де.За сега се отказах от предните бели ще се задоволя с червени отзад.Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта