Махане на имобилайзер
Махане на имобилайзер
Здравейте! Искам да си махна имобилайзера но имам фабрично централно заключване. Ако си го премахна дали ще ми се махне и централното?
Re: Махане на имобилайзер
Ами не е зле да кажеш за каква кола иде реч,
или говориш за Шкода 120 L но имобилайзера едва ли има общо със централното на която и да е кола , така че,,,,,,,,

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е за Полото , виж това http://prodavalnik.com/vag-immo-deactivator-izklyuchvane-na-zavodski-imobilayzer-i46580937
Само не знам коя година ти е половера , защото с този мотор са до 99(ако не се лъжа), а кабела "работи" над 2000 г.
Попитай знаещите тук , дали ще стане с това чудо.
Само не знам коя година ти е половера , защото с този мотор са до 99(ако не се лъжа), а кабела "работи" над 2000 г.
Попитай знаещите тук , дали ще стане с това чудо.
Мерси колега знам го този метод. Не става въпрос за автомобил от ваг-групата. Сега ще кажеш " защо тогава пишеш в този форум?"..
Попитах в тоя форум защото искам да извлека по-подробна информация а не за конкретна марка. Става въпрос за рено меган 96г.
А това у-во се продава за 10евро в e-bay

Попитах в тоя форум защото искам да извлека по-подробна информация а не за конкретна марка. Става въпрос за рено меган 96г.
А това у-во се продава за 10евро в e-bay

- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
на мегана се вади един чип от компа и се програмира иначе не става имаше някакви други начини но не са 100%сигурни ако искаш пиши ми на лично ще те насоча към човека
Знам как се програмира чипа за иммото, който е в ECU. Мисълта ми беше дали като го махна ще ми работи централното? Свързани ли са по някакъв начин?
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
не знам какво знаеш явно не е много нещата са свързани трябва да откл. колата с този ключ през инфра реда ,иначе няма палене ако махнеш имото обаче, и го изолираш както трябва и ключа си работи ще си остане така ,ако не работи ключа и махнеш имото трябва аларма или модул за да го управляваш това централно . сега вземи си редактирай първия пост като хората обясни си проблема и болката за да ти помогнем а да не гадаем ,че боба заради такива като тебе ми свърши да ва ева
Да, прав си с това, че знанията ми не са "много". Ако бяха "много" нямаше да питам във форума! Въпроса ми беше дали ако махна имобилайзера (както трябва) ще ми работи оригиналното централно или ще ми трябва ново, което да управлява оригиналното. Извинявам се за неправилно зададения въпрос. Някой ако иска да добави нещо ще съм му благодарен. 

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
имото и централното при рено са две свързани системи ,но независимо работещи 

Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”