rough написа: та намери минутка да обясниш за проблемите който виждаш

и къде е най-големия проблем който виждаш

(ама сериозно)
Проблеми мога да намеря още, може-би, не, точно проблеми, а неща, които бих променил, преправил, заменил и т.н., но при мой проект е друго, там аз си правя настрайки и си нося отговорността, ако нещо се обърка или не се получи, както трябва се спасявам някак, но при чужди проекти не е редно да поемам подобни отговорности и когато стане фал аз да бъда виновният... Затова да си караме с неща, които са по-безотговорни и не-рискови. Връщайки се на предишния си пост, обяснявам една от причините заради, която смятам, че ще е трудно да се направи оптималната настройка на карбовете, когато дължините на изпускателните тръби е различна. - Тия карбове се синхронизират с вакууммери - 4бр., става и с един, но си е извращение, просто. Синхронизацията се влияе от вакумът, а той от това, какво се случва в цилиндрите, а когато те работят по различен начин, защото един изпразва по-лесно, а друг по-трудно, съответно вакумът им ще е различен и от там настройката различна, тоест гориво-въздушната смес ще бъде различна и те ще работят още по-различно. Не мога да кажа в проценти какво е, но при положение, че си се занимавал да уеднаквяваш камери, липсата на което би дало разлика в смешни проценти, то би следвало и горното да ти е важно. Знаем, че във всеки двигател има купища компромиси, все несъщественни, но те се трупат..., затова е хубаво, който и когато мажем да го избягваме, така се трупат плюсчета и крайният резултат, винаги, вместо да намалява - надминава очакванията...
Мисля, че ще имаш нужда и от различен отдушник за картерни газове, както и да "вържеш" капаците на клапаните към него. Ако ще гониш над 6000об. 4в1 или просто 4 тръби...

Други неща които са същественни за мен грешки и бих "загледал" са делкото и сгъстяването... Термостат няма да ти навреди, а особенно при нови двигатили си е само в +.

и Бг.фастък