Голф МК 1 кабрио-набор 80

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
GTI1.8
Автомобил: Golf mk2 GTI
Двигател: PB 1990

Re: Голф МК 1 кабрио-набор 80

Мнениеот GTI1.8 » Съб 19 апр 2014 21:47

Ще намина след почивните празнични дни щом си от Манастирски Ливади,всеки ден съм там.Иначе евала за ентусиазма и желанието да освежиш автомобила определено стана красиво изчистено а салона е без коментар,просто красота.Надявам се да няма големи проблеми с цапането.. :th_up

Успех колега.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Нед 20 апр 2014 0:41

Не опуска от уплътненията ,а малко по-нагоре от тях... има едни метални шини с подложки(от сорта на изолацията дет се слага на паркетите) - маже се между самата рамка на тавана и тея шини(които реално ти държат уплътненията) със силиконче обилно и си в джаза :)

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Сря 23 апр 2014 16:17

Преди няколко дни видях колата на Каблешков, хваща погледа от километри :)

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Сря 23 апр 2014 20:05

С удоволствие ще разгледам колата и ще се запознаем на поляната :) Адски стилна и красива Палатка

Потребителски аватар
kiko06
Автомобил: golf 1 cabrio
Двигател:

Мнениеот kiko06 » Чет 24 апр 2014 1:30

Привет на всички.Пиша Ви в този късен час,но току що се връщам от работа и искам да споделя с вас една голяма болка от днешния ден.
По-рано в темата Ви писах,че чакам след празниците оригинален гюрук в перфектно състояние/СПОРЕД КОЛЕГАТА КОЙТО ГО ПРОДАВА/ и това време дойде.Няма да Ви казвам с какво нетърпение тази сутрин се прибрах в Ихтиман,за да го получа от Еконт.Но радоста ми беше много кратка,защото като отворих пратката всичко детско в мен изчезна.С две думи гюрука е скъсан по шевовете от двете страни на задното стъкло и залепено,но не зашито,а залепено и то с лепило Хелметекс или Прома.Явно тапицерите в този град нямат друго лепило.С умисъл не споменавам колегата и града,защото обеща да ми възстанови определена сума за да го дам на Стамен да ми го залепи и зашие-както го правят хората по цивилизованите държави.Като го напънах малко то лепилото изпусна и се разлепи.Представям си ,ако го бях сложил на колата и го опънех отвсякъде каква гледка щеше да се получи.А аз щях да изглеждам може би така :scare3
Интересното беше,че колегата дори не ми спомена по телефона за тези проблеми.Според думите му "няма никъде закъсано и протрито от разгъване".Ще го снимам и ще кача снимки в неделя.Та вместо да го кача на колата и с кеф да отида на Крушуна,сега трябва пак да ходя по мъките и да чакам за да видя какво ще се получи.Явно нещо съм прегрешил по празниците.
Иначе чакам с нетърпение да се запозная с нови колеги,защото честно казано не съм вярвал ,че мога да зарадвам някой с това което правя.Благодаря на всички за хубавите думи :bowdown :bowdown :bowdown
До скоро! :love.vwclub

Последна промяна от kiko06 на Пет 25 апр 2014 14:32, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Чет 24 апр 2014 8:21

Измамници навсякъде... Вчера те видях,ръчкаше нещо по колата с още 1 човек ама много бързахме :banghead .

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Нед 27 апр 2014 20:07

Много готина количка е отблизо ;)

Изображение

Само некви кабриота гледам :Д викам да мина през Уницем и гледам 1-чката отвън,ама много бързах и неможах да те търся :banghead

Потребителски аватар
kiko06
Двигател:

Мнениеот kiko06 » Пет 02 май 2014 20:46

Здравейте.Реших да освежа малко темата,защото напоследък нямам много време да работя по колата.По-принцип нищо ново не съм правил,но ви обещах снимки на гюрука който купих.Та нека започна отначало.Понеже колегата PAZZI/ то не трябва да го наричам колега,защото излезе,че е ЕДНА ГОЛЯМА ВАРНЕНСКА МИШКА/ не си удържа на думата и не ми възстанови част от парите или по някакъв начин да компенсира моята покупка,ще ви покажа какво купих;
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Та според неговите думи гюрука не е имал никаква външна намеса,но преди да ми го изпрати го давал на тапицер да залепи на 1-2 места и платил за тази работа 40 лв.Но ако така работят тапицерите във Варна жална им майка.Според мен този МИШОК или както се е нарекъл PAZZI,сам е лепил гюрука и то с лепило ПРОМА.
По неговите думи, когато се чухме по телефона вътрешната тапицерия също е идеална и запазена/съжалявам че не я снимах/,но тя е в окаяно състояние-все едно си е бърсал задника с нея.Даже на места е скъсана.
Но то всичко се връща на този свят.Аз така или иначе се п---бах и ще си нося последствиятано,но вече с Варненец никога няма да се захващам.Нека да не ми се сърдят другите колеги от Варна,но този ми е 3-ти. и не мисля да имам повече.
Нека и модераторите ме извинят за силните и грозни думи,но за такива мишки трябва да се знае във форума.Никога не съм си позволявал да обиждам но този път не мога да се сдържа. Да се надяваме друг да не изгори по този начин-все пак хората си плащат.Не му отива на този ДРИШЛЬО ВЧЕРАШЕН КОЙТО ОЩЕ ИМА МЛЯКО ПО УСТАТА да се подиграва с хората.
Ще спра дотук,защото ако продължа ще намеся и разни роднини на този олигофрен.Пожелавам Ви лека вечер.Утре като се успокоя малко ще пиша.Поздрави.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 03 май 2014 8:57

:stumm

Потребителски аватар
nqakak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nqakak » Съб 03 май 2014 9:08

Колега , и моя опит да правя някаква търговия с варненци се оказа същия явно там има малко коректни хора. Сажелявам че ти цапам темата.

Потребителски аватар
dj_beat_boxer
Автомобил: GOLF MK4 2.3 V5
Двигател: AGZ

Мнениеот dj_beat_boxer » Съб 03 май 2014 18:11

Колеги днес бях в пещерата на Аладин и се возих в голфа и беше :11 :11 :11 а салона е един път. Браво на Киро
А какво подготвя няма да казвам :stumm . :th_up :bowdown

Потребителски аватар
kiko06
Двигател:

Мнениеот kiko06 » Вто 06 май 2014 18:45

Здравейте колеги и Честит Празник на всички именници.За радост и аз имам празник в къщи-синът ми е Георги.Така,че ще има празненсво.
За съжаление в това скапано време не успях да свърша много работа,но не съм и стоял със скръстени ръце.Миналата седмица купих накладки и реших да ги сменя,но не се получи.Искам да Ви попитам-има ли разлика в дебелината на накладките за обикновенни и вентилирани дискове? Въпреки,че прибрах цилиндърчето до край не успях да сложа накладките.Утре ще попитам в някой магазин дали са еднакви и евентуално ще купя нови.
Иначе по външния вид на колата сложих никелираните лайстни на решетката и визията на колата започна да ми харесва повече.
Изображение

Изображение

Другата събота продължавам ,ако е хубаво времето.Иначе си е мъка-тъкмо извадя инструментите и се заоблачи отнякъде,започне да прикапва дъжд и всичко се прибира.А сега да слагам салатата и започваме празненството.
Наздраве на всички от мен!

Последна промяна от kiko06 на Вто 06 май 2014 20:12, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Мнениеот Glove » Вто 06 май 2014 19:45

Браво колега, радвам се да видя една хубава кола, как се възтановява и се работи с любов по нея. Започвам да съжелявам, че когато имаше възможност не си купих Golf 1 Karmann. Поддържай добрата работа.

П.С.
За съжаление мога да споделя, че във Варна, Варненци останахме малко. Повечето са придошли от някъде и се пишат за Варненци, не ти се сърдя нити те опеквам. Аз съм Варненец и който ме познава тук знае какъв човек съм.

:love.vwclub

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Вто 06 май 2014 21:04

kiko06 написа:Миналата седмица купих накладки и реших да ги сменя,но не се получи.Искам да Ви попитам-има ли разлика в дебелината на накладките за обикновенни и вентилирани дискове?

Накладките са по - тънки за вентилирания диск. Все пак е с 10+мм по - дебел от Не вентилирания. :a045

Потребителски аватар
negodnika
Автомобил: Golf MK II GTI+GL
Двигател: PB+EZ
Контакти:

Мнениеот negodnika » Сря 07 май 2014 12:18

Просто накладките ги пилни на флекса, като внимаваш да не ги изкривиш.

Върни се в “Моят Volkswagen”