. Иначе няма теч никъде и нивото на течността си е постоянно не спада . По принцип си спира нормално даже наскоро мина на ГТП и проблеми нямаше. Последния път я карах 160 км през цялото време беше ОК и на прибиране за вкъщи ми пропадна педала. Оставих я 5-10 мин.да почине е после си действаше пак. Чудя се дали има общо със сервото или самата помпа е заминала. Има малко празен ход при натискане на педала имам чувството че при по-продължително каране като загрее повече празния ход се увеличава. До сега не съм се занимавал със сервото и не знам дали нещо по него може да е счупено. Имам един Голф 2 продавам го на части на него помпата му е малко ползвана в добро състояние може да я сложа на Пасата ако става защото в момента съм зле с парите. Поне външно е същата. Аз спирачна течност на кола не сменям и не знам дали се сменя през определен пробег. Ако я източа и сложа нова дали ще има промяна? Не ми се кара колата преди да съм установил къде е белята защото може да ме изненада лошо някъде.Ръчната спирачка ми работи много добре но някой път просто няма време за реакция и белята става за секунда.