Харесвате ли "Шоуруум" по bTV?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Харесвате ли "Шоуруум" по bTV?

Да, следя с интерес.
30
29%
Гледал съм го, но не ми харесва.
56
54%
Не съм го гледал никога.
18
17%

Общо гласове: 104
Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 08 яну 2007 14:27

Абе добре е, всичко идва с времето :wink: Ти предполагам нямаш право на дубъл, пък и наистина се налага доста неща да правиш едновременно. Общо взето както споменах, това е най-добрата част от предаването. Преди няколко месеца ми беше попаднало едно от предаванията на Top Gear от преди години, та и там водещите в началото не са били това, което са сега :wink:

Потребителски аватар
don hose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот don hose » Пон 08 яну 2007 16:48

Моята идея беше съвсем друга.Не знам как ги правят тея предавания
нов тях няма градивна критика всички коли са ок.Аз съм ги карал тея
дачии ТРОШЛЯЦИ не ги харесвам нее само мое мнение.Но стига с тея
дачии нека се направи предаване за нови и по стари автомобили
щото знаем какви коли се карат.Аиде да се направи предаване за тунинг на нови и стари коли характерни за БГ.Нека ентусиасти да показват колите си в предаването.Смятам чe всички са гледали
уилър дилър по дискавъри и им е било интересно щото гледат реални
коли.Но ми се струва че в тея предавания има диктовка от вносителите на автомобили.А за водещите нестават бе хора.

Потребителски аватар
emmko
Автомобил: BMW E92 330d
Двигател: 2007
Контакти:

мнение

Мнениеот emmko » Пон 08 яну 2007 17:34

За мен предаването е кръгла нула ,но това явно не е само мое мнение :lol: , а ако следваме принципите на оценяване по 6естобалната система с ,която вси4ки сме до болка запознати оценката е 1-ца и всеки би се сетил ,за6то !!!

П.С> Моля колегата Sir-T ,ако е възможно(ако позволява сценария) ,да не дава мненията за автомбилите от свое име ,за6тото на вси4ки и е ясно ,4е трябва поне месец(да не казвам година) каране при разли4ни условия на една кола ,за да прави6 такива сериозни коментари ,а и зву4и доста глупаво и нагласено !

П.С 2> Ни6то ли4но!!!

Потребителски аватар
nylon
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1988

Мнениеот nylon » Пон 08 яну 2007 18:13

Здравейте всички,
броят на анкетираните наближава 100 !
Искам най-напред да благодаря на всички съфорумци, колеги и VW хора, които участваха изключително активно в тази тема-анкета, за толкова кратко време. Изпълнен съм с най-големи благодарности към всички ви, заради логичните, обективните и добронамерените мнения и предложения, които дадохте към предаването. В последно време честността и обективността се срещат толкова рядко. Но нека не се отклонявам, а да продължа по темата. За мен от анкетата стана ясно поне едно, че всички до един искаме да гледаме Автомобилно предаване с което да се гордеем. Автомобилно предаване, което с рубриките си така да обхваща нашия автомобилен свят, че да го гледаме с удоволствие и гордост, че е българско, че е правено от българи. Да показва, че в България, (въпреки, че е страна без собствено автомобилно производство) има много автомобилни фенове, натрупали много знания и опит. Да засяга в голяма степен българския автомобилен спорт с неговите своеобразни проблеми и актуални постижения. Защо не и рубрика "ремонтирай сам", в която да се разглеждат различни решения на автомобилни проблеми и повреди. Ще спра до тук. Още веднъж благодаря на всички.

ПС за АCCELERATOR: Братле, по 3 часа мога да слушам Иван Тенчев и до последната минута продължавам да чувам все нещо ново и така интересно, че ми иде да отида да си пусна тото, да спечеля шестица, с парите да си направя телевизия и да поръчам на инж. Тенчев да прави авто-предаване. Шапка му свалям. :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 08 яну 2007 19:12

Е извинявайте ама водещите на формулата тази година се уляха от грешки........ поне пет пъти не разбраха, че дават повторения на спирания в бокса и инциденти ..и "оооооо той пак е в бокса това е катастрофа" "или още някой се завъртяяяя"....... вярно по телевизията Шоурума излиза леко ялово обаче на място там и двамата водещи са си супер забавни....не чаткат колите обаче ....е поне се опитват :) мисля си че лятото ще се пооправят нещата :)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Re: мнение

Мнениеот musura » Пон 08 яну 2007 19:13

emmko написа:...

Русенлии сте били много завистливи бре :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 08 яну 2007 19:14

Щото в топ гиър карат по една година автомобилите :) хаха
и да добавя ..... сравнително меродавно е мнението за един автомобил ако е изказано в началото след кратко тестване ....какво има да му гледаш...........

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 08 яну 2007 22:40

musura написа:
emmko написа:...

Русенлии сте били много завистливи бре :wink:

Идея си нямаш колко много братле! Тоя змей къде пусна темата го каня 5 пъти да седна и да му отворя очите, защото не искам да го правя публично. Да се почувства малко наясно как се правят такива неща, а той не ми обръща внимание.

Нали знаеш .. провинциализма не е географско понятие, а начин на мислене! :D

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 08 яну 2007 22:43

Sir T написа:...

На мен ми прави впечатление, че идват още русенлии и се надъхват един-друг :wink: Голяма гордост намира nylon, в това, че 50% примерно не харесват предаването. Благодари чак на съфорумците, които са се включили активно :wink: А в крайна сметка не е направил нищо повече от това да поплюе малко на воля срещи по-известния си съгражданин :lol:

В крайна сметка са гласували едва 100 човека, от 7000 потребителя, а и предаването е само от няколко месеца и има време да става по-добро.

А към хейтърите: Немога да разбера само едно, ако SirT не беше активен съфорумец тук, щяхте ли да се сетите да пишете подобна тема? Ако SirT не ви беше съгражданин, щяхте ли да се сетите да пишете подобна тема?

Последна промяна от musura на Пон 08 яну 2007 22:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 08 яну 2007 22:45

emmko написа: П.С> Моля колегата Sir-T ,ако е възможно(ако позволява сценария) ,да не дава мненията за автомбилите от свое име ,за6тото на вси4ки и е ясно ,4е трябва поне месец(да не казвам година) каране при разли4ни условия на една кола ,за да прави6 такива сериозни коментари ,а и зву4и доста глупаво и нагласено !

напрвотив, точно от мое име ще ги давам, защото това е работата ми в това предаване .. да карам автомобили .. и да споделям мнението си за тях! Ако на теб ти трябва един месец да усетиш дали даден автомобил завива добре, окачването му е прилично настроено, спирачките му са слаби и вътре е тясно и не ергономично направено .. на мен ми стига по-малко време. Ако не се чудеше за какво да се хванеш и се беше заслушал в това, което говоря може би щеше да разбереш, че коментара ми е примес от факти, които знам с това, което съм усетил за даден автомобил по време на тест драйва. Нито една кола досега не съм коментирал преди да я карам, което автоматично означава, че не е нагласено, защото си имам достойнство и чест и това е един от принципите ми на работа! Най-малкото щом фирма като BMW Group ми се доверяват да изказвам мненията си за поведението на автомобилите, които тепърва ще излизат .. може и да има защо?!

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 08 яну 2007 22:53

musura написа:
Sir T написа:...

На мен ми прави впечатление, че идват още русенлии и се надъхват един-друг :wink: Голяма гордост намира nylon, в това, че 50% примерно не харесват предаването. Благодари чак на съфорумците, които са се включили активно :wink: А в крайна сметка не е направил нищо повече от това да поплюе малко на воля срещи по-известния си съгражданин :lol:

В крайна сметка са гласували едва 100 човека, от 7000 потребителя, а и предаването е само от няколко месеца и има време да става по-добро.

А към хейтърите: Немога да разбера само едно, ако SirT не беше активен съфорумец тук, щяхте ли да се сетите да пишете подобна тема? Ако SirT не ви беше съгражданин, щяхте ли да се сетите да пишете подобна тема?

бате, взе ми думите от устата .. Да са живи и здрави съгражданите ми.. Тук има особено отношение към тези неща .. Вместо да се събираме и да си говорим за коли и да научим нещо ново един от друг, предпочитаме да плюем и да говорим празни приказки ;) .. аз затова и излизам рядко, че ми е тъжно.. ма поне са специалисти всичките и разбират доста, това само може да ме радва.. :D

Истината е, че сме най-гледаното автомобилно предаване в България .. въпреки кусурите.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 08 яну 2007 22:59

Sir T написа:Истината е, че сме най-гледаното автомобилно предаване в България .. въпреки кусурите.

Аз съм живо доказателство :wink: По принцип не следя какво има по ТВ, обаче за вашето предаване съм си нагласил приемника да се пуска в 16.00 в неделя и ща не ща - гледам :wink:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пон 08 яну 2007 23:01

темата е предубедена, въпрос на време беше някой да се почуства обиден...

@Автора : същият този човек отдавна сам потърси тук конструктивни коментари за същото предаване...като изрично подчерта, че предаването тепърва ще търпи развитие, и ще се старае по възможностите си да го прави все по-добро..

Сега доволен ли си..
2/3 са на твоето мнение
1/3 на противното...

А по въпроса може ли да кара или не може да кара..
Ей го Божура, да ви дам Полото.. па да ви видим времента ;)

Ако си навит..
пиши на ЛС..

ЩЕ навия Сър Т, ... тама да видя колко може Зрънчо ;)

мамка му мислех си да я околча много по-рано
:lock:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”