Здравейте всички,
броят на анкетираните наближава 100 !
Искам най-напред да благодаря на всички съфорумци, колеги и VW хора, които участваха изключително активно в тази тема-анкета, за толкова кратко време. Изпълнен съм с най-големи благодарности към всички ви, заради логичните, обективните и добронамерените мнения и предложения, които дадохте към предаването. В последно време честността и обективността се срещат толкова рядко. Но нека не се отклонявам, а да продължа по темата. За мен от анкетата стана ясно поне едно, че всички до един искаме да гледаме Автомобилно предаване с което да се гордеем. Автомобилно предаване, което с рубриките си така да обхваща нашия автомобилен свят, че да го гледаме с удоволствие и гордост, че е българско, че е правено от българи. Да показва, че в България, (въпреки, че е страна без собствено автомобилно производство) има много автомобилни фенове, натрупали много знания и опит. Да засяга в голяма степен българския автомобилен спорт с неговите своеобразни проблеми и актуални постижения. Защо не и рубрика "ремонтирай сам", в която да се разглеждат различни решения на автомобилни проблеми и повреди. Ще спра до тук. Още веднъж благодаря на всички.
ПС за АCCELERATOR: Братле, по 3 часа мога да слушам Иван Тенчев и до последната минута продължавам да чувам все нещо ново и така интересно, че ми иде да отида да си пусна тото, да спечеля шестица, с парите да си направя телевизия и да поръчам на инж. Тенчев да прави авто-предаване. Шапка му свалям.