myrshavija написа:Не можеш.
Единствения вариант е с колата. Условието е да не сменяш номера при продажбата, тоест да си в същата област като купувача.
myrshavija написа:Не можеш.
stoyan0304 написа:ВЪПРОС: Какво става с регистрационния номер на колата, когато колата се продаде (купи) в друга област ?
Мисълта ми е следната, нали номерата вървят и се печатат във всяка отделна област в някаква срия Х ХХХХ ХХ последните букви дето са се менят. Примерно при нас бяха ВА, ВВ, ВК, сега са ВМ в момента. Дали може номера на старата си кола да си го поискаш обратно със същата серия и да си го сложиш на новата, която си си купил. Или дали след като го освободят го слагат на друга кола и може да го срещна из града на друга кола. Претопяват ли ги. Защото постоянно коли се регистрират, НО и се отрегистрират, бракуват, и така наттатък.
Layer написа:anonym0us написа:До колкото знам, старите табели, от бракувана или отрегистрирана кола от други области се събират и се изтриват цифрите, и буквите и на тяхно място се печатат нови!
Глупости, ти виждал ли си номер на кола.
Как ще изтрие набитата ламарина ?
И ако искаш си направи труда да видиш дали някой връща здрав номер в кат, особено заден.
anonym0us написа:Я пък ти ? Сериозно?!
anonym0us написа:А ти забеляза ли, че номерата с европейското знаме, нямат нищо общо със старите номера?
anonym0us написа:Ама на кой да обяснявам, то сигурно ти ги произвеждаш![]()
anonym0us написа:И какво му е смешното не разбрах? Ти сигурно шофьорска книжка още нямаш, ама акъл даваш! Кво да се прави сигурно пенсионери като мен не влизат тука, да се занимават с пубери на 21 години!
Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”
Потребители, разглеждащи този форум: bread1978, nikolay_v, zdravkop64 и 47 госта