Андроид apps
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Re: Андроид apps
имах проблем точно такъв при заминаваща батерия точно на този телефон
стига до 66% и дотам
купих нова бАтерия, сега си зарежда до 100% за около 2,5 часа с оригиналното зарядно....
стига до 66% и дотам
купих нова бАтерия, сега си зарежда до 100% за около 2,5 часа с оригиналното зарядно....
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Посъветваха ме да пробвам с друг дата кабел и тръгна да зарежда.
Дръпна 15% за 20 минути. В момента е 90% вече и си качва нормално.... Става въпрос за колега от форума, който е със същия телефон и така е било и при него и е сменил само кабела... явно това им е слабо място. :(
Между другото, скоро след като го купих първо се прецака самото зарядно - пластмасовата част, която влиза в контакта, кабела си беше ок, смених частта и година по-късно ето, че дойде ред и на кабела.

Между другото, скоро след като го купих първо се прецака самото зарядно - пластмасовата част, която влиза в контакта, кабела си беше ок, смених частта и година по-късно ето, че дойде ред и на кабела.
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
И аз имах същия проблем с HTC Desire S - 14 часа зареждане = 70% батерия, след което батерията пада за 20 минути. Смених зарядното, т.е. зарядно + усб кабела и всичко е ок 

Малко помощ, моля
Сложих на ЛГ-то карта памет 16 гб, но нещо не мога да прехвърля приложенията там. Примерно имам игра около 600-700 МБ и и давам да е премести в картата. Според приложението се премества, но телефона все още го отчита в основната памет на телефона? Аз ли правя нещо грешно или...?

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
los_tigros написа:Малко помощ, моляСложих на ЛГ-то карта памет 16 гб, но нещо не мога да прехвърля приложенията там. Примерно имам игра около 600-700 МБ и и давам да е премести в картата. Според приложението се премества, но телефона все още го отчита в основната памет на телефона? Аз ли правя нещо грешно или...?
Ако е китайска карта-т.е някаква си....е от картата...ако е маркова преформатирай я и пробвай оново...
Картата е Кингстън. Иначе съм и записал инфо от компа няма проблем. Само операцията с прехвърляне на приложенията не се получава.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Доста полезно приложение
http://play.google.com/store/apps/details?id=com.gtpbg.android.topes
http://play.google.com/store/apps/details?id=com.gtpbg.android.topes
- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
los_tigros написа:Картата е Кингстън. Иначе съм и записал инфо от компа няма проблем. Само операцията с прехвърляне на приложенията не се получава.
а като включите телефона към компютъра. задавате ли в телефона какво да се случва?
само да се зарежда
или да има достъп до картата памет
Разбира се, аз през компютъра имам достъп до картата. Проблема е,че като се опитвам да си прехвърля приложенията на нея не иска.
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Колега, говориш за 650-700 МБ, нали така? Защото ако е така, това е кеш, който самата игра си тегли... А за него Андрейчо не отговаря. Единствения вариант (за който хич не съм сигурен дали ще се получи
) е да изтриеш тоя кеш и да накараш играта да си го изтегли наново с надеждата, че този път ще го хвърли на външната карта 

Ето прилагам 2 скрийншота:

На първия се вижда приложението дава ми го,че е в СД картата. Но реално си стои в паметта на телефона и тя си е все така пълна. А с толкова памет просто няма да се разберем.

На първия се вижда приложението дава ми го,че е в СД картата. Но реално си стои в паметта на телефона и тя си е все така пълна. А с толкова памет просто няма да се разберем.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
los_tigros написа:Ето прилагам 2 скрийншота:
Така ще е,докато не преинсталираш играта.
Кеша обикновенно седи в папка Android ->data и там вече си търсиш папката на играта или приложението.
Предполагам,че със слагането на картата,там си е създало същата папка,в която може да преместиш кеша.Било с файлов мениджер,или през компа

Тоест при деисталиране на което и да е приложение, при неговото повторно инсталиране ще го сложи в картата?
EDIT:не стана така :( А в тази папка (android/data)) е само кеша на играта. 450-те мегабайта пак си стоят в основната памет.
EDIT:не стана така :( А в тази папка (android/data)) е само кеша на играта. 450-те мегабайта пак си стоят в основната памет.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Неприятно.Програми за инсталиране директно на карта има доста.Лошото е,че се изисква рутнат телефон 
До момента съм виждал само леново да предлагат директно такова в опците на менюто

До момента съм виждал само леново да предлагат директно такова в опците на менюто

Мхм. Да разбирам,че всички андроиди са така? Има външна карта, но тя се използва за песнички и клипчета. А самите приложения на основната памет докъдето стигне. Нещо ми се вижда нелогично това.
Руутването нещо като джейлбрейка ли е? Има ли опастност да се сбъгяса телефона?
Руутването нещо като джейлбрейка ли е? Има ли опастност да се сбъгяса телефона?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”