Андроид apps

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Re: Андроид apps

Мнениеот Pichaga » Чет 01 май 2014 14:21

имах проблем точно такъв при заминаваща батерия точно на този телефон
стига до 66% и дотам
купих нова бАтерия, сега си зарежда до 100% за около 2,5 часа с оригиналното зарядно....

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Чет 01 май 2014 17:07

Посъветваха ме да пробвам с друг дата кабел и тръгна да зарежда. :mrgreen Дръпна 15% за 20 минути. В момента е 90% вече и си качва нормално.... Става въпрос за колега от форума, който е със същия телефон и така е било и при него и е сменил само кабела... явно това им е слабо място. :(

Между другото, скоро след като го купих първо се прецака самото зарядно - пластмасовата част, която влиза в контакта, кабела си беше ок, смених частта и година по-късно ето, че дойде ред и на кабела.

Хри100в
Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
Двигател: AGG 115hp

Мнениеот Хри100в » Чет 01 май 2014 17:18

И аз имах същия проблем с HTC Desire S - 14 часа зареждане = 70% батерия, след което батерията пада за 20 минути. Смених зарядното, т.е. зарядно + усб кабела и всичко е ок :th_up

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 08 май 2014 13:06

Малко помощ, моля :mhihi Сложих на ЛГ-то карта памет 16 гб, но нещо не мога да прехвърля приложенията там. Примерно имам игра около 600-700 МБ и и давам да е премести в картата. Според приложението се премества, но телефона все още го отчита в основната памет на телефона? Аз ли правя нещо грешно или...?

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Чет 08 май 2014 13:09

los_tigros написа:Малко помощ, моля :mhihi Сложих на ЛГ-то карта памет 16 гб, но нещо не мога да прехвърля приложенията там. Примерно имам игра около 600-700 МБ и и давам да е премести в картата. Според приложението се премества, но телефона все още го отчита в основната памет на телефона? Аз ли правя нещо грешно или...?

Ако е китайска карта-т.е някаква си....е от картата...ако е маркова преформатирай я и пробвай оново...

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 08 май 2014 13:11

Картата е Кингстън. Иначе съм и записал инфо от компа няма проблем. Само операцията с прехвърляне на приложенията не се получава.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 08 май 2014 13:59

Доста полезно приложение
http://play.google.com/store/apps/details?id=com.gtpbg.android.topes

Потребителски аватар
lokva
Автомобил: Passat 3c
Двигател: CBAB 2008

Мнениеот lokva » Чет 08 май 2014 16:02

los_tigros написа:Картата е Кингстън. Иначе съм и записал инфо от компа няма проблем. Само операцията с прехвърляне на приложенията не се получава.

а като включите телефона към компютъра. задавате ли в телефона какво да се случва?
само да се зарежда
или да има достъп до картата памет
Прикачени файлове
2014-05-08_18-15-07.png

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пет 09 май 2014 5:51

Разбира се, аз през компютъра имам достъп до картата. Проблема е,че като се опитвам да си прехвърля приложенията на нея не иска.

Bro0z3r
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN 1997

Мнениеот Bro0z3r » Пет 09 май 2014 6:33

Колега, говориш за 650-700 МБ, нали така? Защото ако е така, това е кеш, който самата игра си тегли... А за него Андрейчо не отговаря. Единствения вариант (за който хич не съм сигурен дали ще се получи :mhihi) е да изтриеш тоя кеш и да накараш играта да си го изтегли наново с надеждата, че този път ще го хвърли на външната карта :th_up

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пет 09 май 2014 7:57

Ето прилагам 2 скрийншота:

Изображение
Изображение

На първия се вижда приложението дава ми го,че е в СД картата. Но реално си стои в паметта на телефона и тя си е все така пълна. А с толкова памет просто няма да се разберем.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 09 май 2014 8:42

los_tigros написа:Ето прилагам 2 скрийншота:
На първия се вижда приложението дава ми го,че е в СД картата. Но реално си стои в паметта на телефона и тя си е все така пълна. А с толкова памет просто няма да се разберем.

Така ще е,докато не преинсталираш играта.
Кеша обикновенно седи в папка Android ->data и там вече си търсиш папката на играта или приложението.
Предполагам,че със слагането на картата,там си е създало същата папка,в която може да преместиш кеша.Било с файлов мениджер,или през компа :c020

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пет 09 май 2014 8:54

Тоест при деисталиране на което и да е приложение, при неговото повторно инсталиране ще го сложи в картата?

EDIT:не стана така :( А в тази папка (android/data)) е само кеша на играта. 450-те мегабайта пак си стоят в основната памет.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 09 май 2014 10:20

Неприятно.Програми за инсталиране директно на карта има доста.Лошото е,че се изисква рутнат телефон :c020
До момента съм виждал само леново да предлагат директно такова в опците на менюто :icon_lol

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пет 09 май 2014 10:29

Мхм. Да разбирам,че всички андроиди са така? Има външна карта, но тя се използва за песнички и клипчета. А самите приложения на основната памет докъдето стигне. Нещо ми се вижда нелогично това.
Руутването нещо като джейлбрейка ли е? Има ли опастност да се сбъгяса телефона?

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”