Голф-а неще да върви :( Г3 2Е РЕШЕНО!
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голф-а неще да върви :( Г3 2Е РЕШЕНО!
Колеги,голфа нещо се е прецакал!Като му дам газ не отреаргирва,все едно се дави.Неще да поеме и да набира.Става въпрос за Голф 3 ГТИ 2Е.Кабели,свещи,капачка и палец са сменени,филтри и тн. също!Не съм 100% сигурен ама това се проявява повече на топъл двигател!Ходих на диагностика,майстора вика,че всичко му е перфектно,само ламбда сондата започвала да бачка чак след като позагреела малко колата.Но според него това можело да се отрази само на разхода ако се карала на къси разстояния,студена.На място като съм и я изфорсирам не забелязвам никакви проблеми и оборотите също са стабилни.Незнам дали е възможно да е от кофти бензин проблема,мисля да сипя някаква добавка за чистене и омв 100 да пробвам.Друго което си мисля,дали е възможно проблема да е от катализатора да се е запушил,но предполагам на диагностиката щеше да се разбере?
Последна промяна от koziak на Вто 09 яну 2007 15:26, променено общо 1 път.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф-а неще да върви :( Г3 2Е
koziak написа:Ходих на диагностика,майстора вика,че всичко му е перфектно,само ламбда сондата започвала да бачка чак след като позагреела малко колата.Но според него това можело да се отрази само на разхода ако се карала на къси разстояния,студена?

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
малко инфо за ламбда Е ТУКА
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бях на майстор днес,да смени термостата и му споделих за проблема,при което той веднага отсече че е дебитомера!Реши първо да и направи центровка на ухо.Уж,спря да глъхне,ама взе да си бъзика оборотите на празен ход.При което майстора вика екстра е!Ма по-добре да прегледам и дебитомера!
Аз му казах,по-добре да не пипа!
В крайна сметка след намесата на vaskoto1 ,за което много му благодаря,колата заспа.Сега сичко е перфектно!

В крайна сметка след намесата на vaskoto1 ,за което много му благодаря,колата заспа.Сега сичко е перфектно!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”