hvp800 написа:А защо свързваш EPC със темпоматапри мен като подам контакт EPC светва със другите уреди но индикацията за темпомата не светва! Темпомата ми е монтиран след закупуването на колата, така че самото табло си го има вградено. Сега като се замисля май лампата EPC ми светна след като си направих зумера да ми е на различен звук ( дин-дин ) и това бяха разни кодове на таблото...... то май и лампата за коланите ми се появи оттогава
Не помня точно, забравил съм вече
Колега би ли споделил, как да го променя и аз зумера? Ако е с кабела де, иначе "хардуеърно" може и да не успея :) И ако знаеш, от къде мога да изключа пиукането на зумера, всеки път, когато отключвам и заключвам централното на колата.
Един ден си играх от шофьорската седалка да тествам, кое микроключе прави бъзици и отключвах-заключвах многократно та от веднъж започна да пиука и не мога да го спра от никъде. Иначе от теста: отвътре с бутоните предна дясна и задна дясна не се заключват винаги заради ключетата, от бутона на ключа всичко се заключва. Но този зумер понякога ме дразни и не мога да го спра при закл/откл
Сори за ОФФ топика :)