lion_heart002 написа:Намери и една и за мен,ако може... И по 1000 на месец ще давам-няма проблеми!![]()
Не ги учи на толкова,че пара трудно се изкарва....двайсетарка на среща е макса за 18 годишно ,90/60/90 !
lion_heart002 написа:Намери и една и за мен,ако може... И по 1000 на месец ще давам-няма проблеми!![]()
myrshavija написа:[Ако твоята кола е раздрънкан боклук, това не означава, че всички са такива.
muns61 написа:Проблемът със скъпата поддръжка идва от надскачането на стандарта...
forski написа:Ако трябва да купуваме и подържаме автомобили които реално отговарят на доходите ни, то 80% от форума сме още за Лади и Жигули
forski написа:Ако трябва да купуваме и подържаме автомобили които реално отговарят на доходите ни, то 80% от форума сме още за Лади и Жигули
muns61 написа:В момента съм зрител на драмата с едно А-6 2.5 ТДИ, купено много на далавера. Нещата отиват към кредит за ремонтите...
radi_nrj написа:И кой нормален ремонтира такава кола при положение, че ремонта надхвърля себестойността на колата?
Росен2 написа:От 4 месеца,от както взех Голфа си пиша всяка една стотинка дадена за покупката,за гориво ремонти,данъци ,такси и наказания.
Няма да ви казвам цифрата,щото ще кажете че лъжа.
Росен2 написа:Втора-стискаш зъби и даваш още 1300 лева грубо казано за ремонт ,или втора ръка мотор и продължаваш живота.
radi_nrj написа:Росен2 написа:Там е въпроса, че вече от няколко места чувам, че подмяна на валове и кобилици на душегуб стига 3000лв.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта