От скоро съм потребител на този форум и ще ми бъде изключително приятно да общувам с вас, макар и виртуално! Пожелавам на всеки един от вас много здраве и успехи във всяко едно начинание! Та, относно проблема?
Преди десет дена си купих въпросното Пасатче, много кипро, подържано и без грам гнилоци, не мит и не омаслен мотор, но ядовете започнаха още със тръгването ми от Ямбол към Бургас! На излизане от Ямбол спрях да пусна една вода и оп шум в двигателя при загрял мотор на 93градуса, полудях! Чукането наподобява леко като дизел, но само на загрял двигател, студен ли е този шум изобщо го няма. Взех една отверка и започнах да я допирам до местата от които предполагах, че са източник на шума и в долната част на пластмасовия капак до помпата като допрях с отверката и... осетих биене. Прибрах се в Бургас и се започна големия...,Турски филм от ГДР със специалното участие на Ален Делон

-Е, как така няма нищо? Вие да не сте глухонеми бре? Стотинка-пара няма да ви дам да знаете, ако ми върнете колата със същия проблем. Преди това ходих и на газ-анализатор, центровка на газ и бензин, 30км. добре без чукане и после джумборлако пак, Ужас!!!