505,00 е твоето, аз си слагам 505,01 за ПД мотор ( има добавки гарантиращи по-добро смазване заради ПД елементите ) За водата/антифриза проверката е елементарна ,следи се загуби от казанчето , ако ги има, се проверява първо дали не са външни, както и от казанче парно . Ако не - се демонтирват подгр.свещи на студен мотор и се гледа за корозия/ръждичка по тях . И последна проверка - със салфетка . Мотора да е добре загрял ! Т.е. след по-стабилно каране , вземате една салфетка и я слагате на два пръста разстояние от ауспуха и карате някой да задържи за 30-ина сек газта на ок. 3000 оборота , ако се навлажни от вода ....ясна е работата. Повтарям- задължително мотора да е подгрят доволно добре и навън да е сухо/топло времето ! Да не се пробва във влажно или студено време ,както и на недобре загрял мотор !
Аз все пак не съм убеден ,че проблема на колегата е бил от охл.течност , както и от вода в нафтата , тя ако беше от нафтата , вече помпа и дюзи

...на "секундата" буквално дюзите отиват на кино

не е излишно на определен период ,да си оглеждате филтъра за горивото и да източвате наличните боклуци от него или замяната му.