Отмъкнаха джантите......

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Отмъкнаха джантите......

Мнениеот neon » Пет 12 яну 2007 2:11

:? Ами не знам как да започна! :evil: Минах тази вечер през родителите , да ги видя. Пред блока брат ми прави опит да си смени свещ- полууспешен! Като го знам, че е на Вие с техниката, развивам свещта и след малко отивам да завия новата, щото знам че ще я тури накриво! Той естественно почти е успял вече да преебе резбата, и след известно викане от моя страна, го пращам да вземе конци от мазето, с които да почисти резбата на свещта! И тука вече стана кофти- от мазето се чува вик, псуване и др. В резултат аз влитам като "като циганин в баничарница" и резултата е следния:
1. Три разбити врати- на общия коридор на мазето; на самото мазе и една вътрешна врата към трето мазе;
2. 4бр. 15" джанти (алуминиеви) за БМВ Е 39 с гуми Eagle F1 липсват; 2бр. джанти 15" (алуминиеви) с 195/50/15 от колата на брат ми липсват; 2бр. от моите джанти (черните от снимките) с гуми Eagle F1 195/45/15 също липсват!!!!
Успели са да направят упражнението днес м/у 10.00 и 16.00ч. през деня!! За доуточнение ще спомена, че блока са намира на 50м от РПУ, на 15м. от военно окръжие, пред което денонощно седи полицай (съхраняват част от военния архив) и се намира на главна улица, по която минава градски транспорт! Влезнали са и са излезнали през "парадния" вход защото другия е заключен и завит с планки с винтове. Освен това, както се сещате, 8бр. гуми с джанти не може да ги носиш на ръка или в нормален автомобил- само бус или баничарка! Не може да е човек от блока- познаваме се - 3 етажа - 9 апартамента!
Поне да бяха взели 2 комплекта джанти- се един щеше да остане- сега имам 2 от моите и 2 от на брат ми!!! Бел ден да не видят!! Айде- на бащата ги пиши бегали- комплект са, стандартни и заминават веднага. Ама моите? 2бр. не са кой знае колко срещани и СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГИ ПОЗНАЯ АКО ГИ ВИДЯ! От утре тръгвам да търся- АКО НА НЯКОЙ МУ ПРЕДЛОЖАТ ДА КУПИ ИЛИ ВИДИ ВЪПРОСНИТЕ ДЖАНТИ- ЗВЪННЕТЕ! Ще му се отблагодаря със сигурност!! Тел 0897/993-115!
P.S. Не съм наивен- едва ли някога ще ги намеря, ама.... знае ли човек!?
Прилагам снимка, за евентуално инфо.....
http://www.snimka.bg/profile.php?view_a ... m_id=94306

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пет 12 яну 2007 5:16

Много сори, за случката - знам какво е!

На мен ми разбиваха 2 пъти мазето и мойте гуми и джанти са там....

И гаража ми разбиха, ма неможаха да вземат много - последва саморазправа със ловна пушка, ма само си надупчих гаражната врата - не ги хванах....

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 12 яну 2007 7:54

ами ако само твоето мазе е разбито значи е някой който знае че имаш толкова джанти и гуми...

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 12 яну 2007 8:00

Много съжалявам за случката ..... моите джанти са в мазето на единия от апартаментите..... в съседство имахме един италианец той имаше блиндирана врата... разбивали я два часа ...полицията закъсня с два часа защото им казали друг адрес и обикаляли из квартала......
в другия апартамент мазето е разбивано десетина пъти ..отмъкнаха 500 кила алуминии.......... много се краде ама не мога да ги засека.... най мразя някой да се подиграва с труда на другите и да взема на готово....

Драго ..на сляпо ровят.......

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 12 яну 2007 9:11

Тянчо.. ако ровеха на сляпо..нямаше да изнесат всички джанти..
представяш ли си на ръка да ги мъкнат до някъде.. па после да ги откарват... ;)

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Пет 12 яну 2007 9:28

съчувствам ти колега! за съжаление едва ли ще можеш да направиш нещо по въпроса. закона не е на твоя страна, така че според мен, добре че не сте се засекли. крадецът винаги е подготвен за най-лошото - да се засече с жертвата...

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 12 яну 2007 9:28

е те на са изнесли всички джанти бе вили ...взели са по две джанти от комплект.....

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Пет 12 яну 2007 9:35

Tyan написа: ...взели са по две джанти от комплект.....

Което е още по-гадно :evil: Сорри за случката колега

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 12 яну 2007 9:35

нищо вече не си държа в мазето :twisted:
да им приседнат дано

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 12 яну 2007 9:42

Pichaga написа:нищо вече не си държа в мазето :twisted:
да им приседнат дано

ще бе ?
ако си поиграеш малко и ей така си направиш капан за крадци като в сам вкъщи ;) :) :) :)отваря вратата влиза в мазата и тавана му се стоварва в/у кратуната ;) :) :) да каже после какво дири там ? ;) :) :)

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Пет 12 яну 2007 9:47

Много съжалявам за случката!! :cry: :roll:
Всики сме го изпитвали по един или друга начин! За жалост!
В дома ти да не влизат, че няма да ти разправям тогава усещането какво е, мазето го заеби. Моето е зад 2 метални врати и пак го мисля кога ще му дойде реда!!
Сложи си го на к.ра братле, знам че много те е яд ама нищо не моеш да промениш като се ядосваш! Да си жив и здрав, пийни неколко чашки довечера, попсувай и ще ти поолекне. Може пък да си късметлия и да ги мернеш някъде - ТОГАВА ШЕ СТАНЕ СЕИРА!!! :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пет 12 яну 2007 9:49

One написа:
Pichaga написа:нищо вече не си държа в мазето :twisted:
да им приседнат дано

ще бе ?
ако си поиграеш малко и ей така си направиш капан за крадци като в сам вкъщи ;) :) :) :)отваря вратата влиза в мазата и тавана му се стоварва в/у кратуната ;) :) :) да каже после какво дири там ? ;) :) :)

Законите в тая държава са такива, че дори и да ти разбие мазето и после да се хване в капана, ще те съди за нанесени телесни повреди и т.н. и пак прецакания си ти.Ако не се лъжа и държавата също ти търси отговорност :shock
П.П.Съжалявам за джантите на колегата.Нека ако някой има "връзки" му помогне да си ги върне, винаги има начин :wink:

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Пет 12 яну 2007 11:07

аз за това си държа летите джанти на терасата,2 колелета също.ако трябва и в хола ще ги сложа.не е удобно с тия джанти на терасата ама в тия мази само буркани маи трябва човек да държи(празни при това)да им приседат на крадците. :D :D

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пет 12 яну 2007 11:24

:? Абе здраве да е, ама най ме е яд, че преебаха 2 комплекта! Да беха взели единия целия, та поне един комплект да ставаше! Ако съм ги засекъл- друго да е били. Те са ги изнасяли през предния вход. Ако се прибираш вкъщи и на вратата на входа засечете некой да излиза с две от твоите джанти в ръце какво ще направите? :shock

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пет 12 яну 2007 12:39

neon написа:Ако се прибираш вкъщи и на вратата на входа засечете некой да излиза с две от твоите джанти в ръце какво ще направите? :shock

Веднага му засилвам главата в най-близката стена :evil:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”