1. Три разбити врати- на общия коридор на мазето; на самото мазе и една вътрешна врата към трето мазе;
2. 4бр. 15" джанти (алуминиеви) за БМВ Е 39 с гуми Eagle F1 липсват; 2бр. джанти 15" (алуминиеви) с 195/50/15 от колата на брат ми липсват; 2бр. от моите джанти (черните от снимките) с гуми Eagle F1 195/45/15 също липсват!!!!
Успели са да направят упражнението днес м/у 10.00 и 16.00ч. през деня!! За доуточнение ще спомена, че блока са намира на 50м от РПУ, на 15м. от военно окръжие, пред което денонощно седи полицай (съхраняват част от военния архив) и се намира на главна улица, по която минава градски транспорт! Влезнали са и са излезнали през "парадния" вход защото другия е заключен и завит с планки с винтове. Освен това, както се сещате, 8бр. гуми с джанти не може да ги носиш на ръка или в нормален автомобил- само бус или баничарка! Не може да е човек от блока- познаваме се - 3 етажа - 9 апартамента!
Поне да бяха взели 2 комплекта джанти- се един щеше да остане- сега имам 2 от моите и 2 от на брат ми!!! Бел ден да не видят!! Айде- на бащата ги пиши бегали- комплект са, стандартни и заминават веднага. Ама моите? 2бр. не са кой знае колко срещани и СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГИ ПОЗНАЯ АКО ГИ ВИДЯ! От утре тръгвам да търся- АКО НА НЯКОЙ МУ ПРЕДЛОЖАТ ДА КУПИ ИЛИ ВИДИ ВЪПРОСНИТЕ ДЖАНТИ- ЗВЪННЕТЕ! Ще му се отблагодаря със сигурност!! Тел 0897/993-115!
P.S. Не съм наивен- едва ли някога ще ги намеря, ама.... знае ли човек!?
Прилагам снимка, за евентуално инфо.....
http://www.snimka.bg/profile.php?view_a ... m_id=94306