последните няколко дни ми се случиха странни неща. Както си влизам в магистралата на 3-та, ускорявам, за да влезна в движението и по едно време на около 3.000 оборота бум и все едно колата удари прекъсвача... Да, ама не, просто колата работеше без турбо, върви, не дими, но ускорява без турбото. Вдигнахме капака и видахме, че едното от маркучетата се е измъкнало от кутията на въздушният филтър. Приех го за случайност, че се е отпуснало просто. На следващият ден, на същото място, по абсолютно същият начин на 3.000 оборота стана абсолютно същото нещо. Въпроса е, че този пък маркучето се беше измъкнало по-отдолу, на друго място, но същият маркуч. Натикахме го обратно и всичко си беше ток пак до 3-тия път почти на същото място, просто ускорих, този път на 5-та и към 120 км/час колата все едно удари прекъсвача и просто спря да набира. Пак се беше измъкнал същият маркуч, като първия път, този от кутията на въздушният филтър към турбото.
Някой от вас колеги имал ли е подобен проблем и как го е решил? Ако не може ли да ми дадете някакви съвети, защото е много дразнещо както си набираш и по едно време туп... няма никой :)

Първо червената стрелка, после бялата и 3-тия път пак червената. Жълтата си беше на снимката (свалих снимката от интернет, не е на моята кола, но само тази намерих с по-октрити макручи, че да покажа)
Благодаря предварително :)
п.п. скоро ще пътувам за България и искам да пооправя каквото мога, че бая километри ме чакат :)