Днес ходих при един техник в града.С пробна лампа установи че до усилвателя ток въобще не стига и проблема се оказа в хлабава връзка при кабела на бушона до акумулатора.Вече всичко си работи на 6 :D Благодаря на всички за помощта!
btw: може ли да ми кажете какви са препоръчителните настройки на усилвателя?

В момента X-Over-а е на LPF,а самото LPF съм го врътнал докрай(на 45 херца),bass boosta е на 6 dB,Gain е малко повече от половината(към max).Само не можах да разбера на глупавият плеър за какво са му половината настройки...На Sub Control ми изкарва 3 опции - 125hz , +6 , -12.Та не можах да разбера първото кои честоти реже(да подчертая извън суб контрола си има HPF и там се настройват високите ама тука не можах да схвана за какво са тия херци).Това 6+ е докрай и увеличава силата на баса,а това -12 има само две опции (-12 и -6) което пак не можах да разбера за какво е...Отвън са всичките други настройки bass boost ми е на 0,loudness е изключено,SPL ми е на 0,EQ е на powerfull,sub mode ми е на normal,HPF е на OFF,мисля че имаше и още някакви настройки които не си спомням.Просто ми се струва че баса бие прекалено твърдо и леко му се губят ниските....а в голфа от който го свалихме не беше така и въобще не се губеха ниските.Възможно ли е да е от шитавия ми плеър или от неправилно настройка?Между другото ето го плеъра:
http://www.avitel-bg.com/pioneer_mvh-150ub_usb_iphone_player като гледам в описанието в авител най-долу пише:
Еквилайзер 5-бандов графичен с
High Pass /Low Pass Filter
Което ще рече,че все пак има някакъв вграден филтър.Видях че в еквалайзера освен посочените режими - natural,super bass,powefull и така нататък има и режим custom,който позволява да си настройваш всички честоти,та сутринта ще взема да си поиграя с него.