Намерил съм един Пасат Б5 Комби. 2.5 ТДИ V6 150 коня. 6 скорости.Колата е холандска.Тъмно синя на цвят разполагаща с 4 ел стъкла и огледала с прибиране и подгрев.светъл салон телесен цвят.има климатроник зареден 16 алуминиеви джанти и темпомат.има забележки тук там...няма скъсано по салона. има сваляем теглич.Питам защото карам Ауди и не съм много запознат с марката.Искат ми около 1000 евро за нея.Но при договорка може да падне на около 850-900.Нормални ли са тия пари за тази кола.Няма да я карам ще се продава след това като ще я дам на цената на която ми е стъпила до БГ.Мога да направя някой друга снимка ако някой си търси кола да му докарам :) Гледах маслото е на макс аз като отидох такмо я свалиха от автовоза и я налазих.пали добре от четвърт.нямаше омаслено около турбо до колкото разбирам къде да гледам даже ми с стори доста ново в сравнение с другите части около него.Не мога да направя пълен преглед на колата но ще я покарам тия дни и ще чакам за вашата оценка.
Благодаря предварително на отзовалите се . Поздрави

ще съм благодарен на съвети къде да гледам по-точно и за какво.каде са и слабите места и т.н