МК3 Vento Look - Blue Pearl

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Daniel Kuntov
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: GTI 2.0 8V AGG

Re: Volkswagen Golf 3 Vento Look

Мнениеот Daniel Kuntov » Сря 13 авг 2014 21:20

Браво колега много ме кефи

Потребителски аватар
Castrol
Автомобил: Golf 3 Vento Look
Двигател: AAM
Контакти:

Мнениеот Castrol » Сря 13 авг 2014 22:11

Като гледам как вървят нещата, в Понеделник съм на преглед и да го подкарвам! :11

Потребителски аватар
Castrol
Контакти:

Мнениеот Castrol » Чет 14 авг 2014 20:49

Айде и 2 снимки от днес:
Изображение
Изображение

Колата е на 95% готова! Утре я карам на преглед, ако котка не ми мине път .. :beer
Остана да сложа тавана, решетката отпред, Единия мигач и блендите, нож и задния номер.

По мотора имам да сменя Ролка и Ангренажен Ремък + пистовия, Маслен, въздужен и филтър купе + маслото. Гарнитура на капака + гумички на клапаните, но това ще е по нататък.

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Чет 14 авг 2014 21:44

Виж сега, поздравления, много е лачен голфа и много ми харесва това синьо, но защо си решил така от краката за главата да я вършиш работата :gruebel То хубаво ти се кара ама стегни си я технически и тогава я боядисай, пък и не знам тая хубавата боя и джанти да се задвижват от 1.8 моно... можеше нещо поне 2.0 115 коня да се измисли, но разбирам те все пак всичко до пари опира :mhihi

Потребителски аватар
n1ky
Автомобил: VW GOLF 3
Двигател:

Мнениеот n1ky » Чет 14 авг 2014 21:46

Станал е перфектно,колега! Поздравления за труда! :th_up За джантите и пружините вече сме говорили. :beer

Потребителски аватар
Castrol
Контакти:

Мнениеот Castrol » Пет 15 авг 2014 0:53

Благодаря колега!

Mario951 написа:Виж сега, поздравления, много е лачен голфа и много ми харесва това синьо, но защо си решил така от краката за главата да я вършиш работата :gruebel То хубаво ти се кара ама стегни си я технически и тогава я боядисай, пък и не знам тая хубавата боя и джанти да се задвижват от 1.8 моно... можеше нещо поне 2.0 115 коня да се измисли, но разбирам те все пак всичко до пари опира :mhihi

Колега, просто колата беше супер зле външно, както и се вижда в началото на темата ми, затова започнах от там .. след това видях какво ще се сменя по мотора, взех го и предстои смяна.. А относно характеристиките .. взех го да не ми гори и да си сцепвам г*за от каране.. Не съм фен на пусканията и така нататък.. искам колата ми да изглежда добре външно поне като няма мотор! :gruebel Искам да ми е комфортно в нея, да се чувствам добре, евтина поддръжка, евтина возия, но съм си я направил така, че на мен да ми харесва.

stoyan0304
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoyan0304 » Пет 15 авг 2014 1:18

Точно така колега, важно е да те вози и на теб да ти харесва.. И аз съм с 1.8 моно 90 коня, да ти кажа мотора си понавървява супер и не иска голема поддръжка. И аз не съм фен на гонките.

ivan_venelinov
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: 1Y 1994

Мнениеот ivan_venelinov » Пет 15 авг 2014 1:50

Много ми харесва визията на колата колега браво и смело напред! :th_up

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Пет 15 авг 2014 7:35

Castrol написа:Колега, просто колата беше супер зле външно, както и се вижда в началото на темата ми, затова започнах от там .. след това видях какво ще се сменя по мотора, взех го и предстои смяна.. А относно характеристиките .. взех го да не ми гори и да си сцепвам г*за от каране.. Не съм фен на пусканията и така нататък.. искам колата ми да изглежда добре външно поне като няма мотор! :gruebel Искам да ми е комфортно в нея, да се чувствам добре, евтина поддръжка, евтина возия, но съм си я направил така, че на мен да ми харесва.

Да, следя темата от начало и не мисля че съм писал преди,защото попринцип според мен не си струва такъв проект, НО съм впечетлен от това което постигна :th_up Иначе и аз съм 1.8 моно и като цяло е много читав мотор, като аз също не се пускам в гонки ама тей тей правиш, хората са казали: "Като ще е гарга, да е рошава" :mhihi С такава идея го казах де, моторчето си е добро, като го обслужиш би трябвало да ти служи дълго време :smile

Потребителски аватар
Castrol
Контакти:

Мнениеот Castrol » Пет 15 авг 2014 8:21

Колега, купил съм си кола, за да ми е комфортна и да е според моите средства (Да мога да я поддържам и да си се возя нон стоп за това и газ има), не да си купя някоя нова кола и като се счупи да седи пред входа и да мятам крачоли. Когато си търсех друга кола знаех какво търся, и това намерих - VW Golf 3 , 2(3) врати, 1,8 (75, 90кс) , с ГАЗ. Това съм взел, това си карам, ни ми трябва яка кола, аз искам да ми е комфортно и да изглежда добре външно! :th_up

Като знам какъв гробник беше.. Радвам се че постигнах това, може на много от Вас да не ви харесва, но както казах вече - на мен така си ми харесва! :beer

Потребителски аватар
kristian.stanchev
Автомобил: Golf III
Двигател: 1.9TD 1995 AAZ

Мнениеот kristian.stanchev » Пет 15 авг 2014 15:35

Това си е най-важното! Браво колега постигна наистина задоволителен резултат на мен ми харесва много колата! :love.vwclub

Потребителски аватар
onazi
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9 TDI

Мнениеот onazi » Пет 15 авг 2014 18:21

О, много добре се е получило! :bowdown

Потребителски аватар
Castrol
Контакти:

Мнениеот Castrol » Пет 15 авг 2014 19:34

Благодаря ви колеги и колежки! :th_up :beer

Така днес пооправих това онова, понамазах пластмасите с препарата та лъсна, вътре също я лъснах .. Остана да сменим ролка, ангренажен и пистов ремък, масло и маслен филтър, както и да затъмня задния и 2-та странични прозореца. Днес си поръчах решетка, утре или Понеделник ще дойде, и я застъпвам за един ден да я барнем! :11 Слагам и нея и отнасям пушиляка! :mhihi :11

Ето както винаги и 3-4 снимчици:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Чакам мнения/критики? (освен това че съм спрял до ОПЕЛ) :icon_lol

Потребителски аватар
jamie1
Автомобил: Chevrolet Aveo LT
Двигател: DOHC

Мнениеот jamie1 » Пет 15 авг 2014 20:20

Станал е бонбон Голфа ти :th_up .Цвета на джантите този ли мислиш да остане или ще е друг?

Потребителски аватар
Castrol
Контакти:

Мнениеот Castrol » Пет 15 авг 2014 20:47

Благодаря колега, за сега ще е този цвета, за нататък ще го мислим! :11 :beer

Върни се в “Моят Volkswagen”