МК3 Vento Look - Blue Pearl
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Re: Volkswagen Golf 3 Vento Look
Браво колега много ме кефи
- Castrol
- Автомобил: Golf 3 Vento Look
- Двигател: AAM
- Контакти:
Като гледам как вървят нещата, в Понеделник съм на преглед и да го подкарвам! 

- Castrol
- Контакти:
Айде и 2 снимки от днес:

Колата е на 95% готова! Утре я карам на преглед, ако котка не ми мине път ..
Остана да сложа тавана, решетката отпред, Единия мигач и блендите, нож и задния номер.
По мотора имам да сменя Ролка и Ангренажен Ремък + пистовия, Маслен, въздужен и филтър купе + маслото. Гарнитура на капака + гумички на клапаните, но това ще е по нататък.

Колата е на 95% готова! Утре я карам на преглед, ако котка не ми мине път ..

Остана да сложа тавана, решетката отпред, Единия мигач и блендите, нож и задния номер.
По мотора имам да сменя Ролка и Ангренажен Ремък + пистовия, Маслен, въздужен и филтър купе + маслото. Гарнитура на капака + гумички на клапаните, но това ще е по нататък.
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Виж сега, поздравления, много е лачен голфа и много ми харесва това синьо, но защо си решил така от краката за главата да я вършиш работата
То хубаво ти се кара ама стегни си я технически и тогава я боядисай, пък и не знам тая хубавата боя и джанти да се задвижват от 1.8 моно... можеше нещо поне 2.0 115 коня да се измисли, но разбирам те все пак всичко до пари опира 

- n1ky
- Автомобил: VW GOLF 3
- Двигател:
Станал е перфектно,колега! Поздравления за труда!
За джантите и пружините вече сме говорили. 

- Castrol
- Контакти:
Благодаря колега!
Колега, просто колата беше супер зле външно, както и се вижда в началото на темата ми, затова започнах от там .. след това видях какво ще се сменя по мотора, взех го и предстои смяна.. А относно характеристиките .. взех го да не ми гори и да си сцепвам г*за от каране.. Не съм фен на пусканията и така нататък.. искам колата ми да изглежда добре външно поне като няма мотор!
Искам да ми е комфортно в нея, да се чувствам добре, евтина поддръжка, евтина возия, но съм си я направил така, че на мен да ми харесва.
Mario951 написа:Виж сега, поздравления, много е лачен голфа и много ми харесва това синьо, но защо си решил така от краката за главата да я вършиш работатаТо хубаво ти се кара ама стегни си я технически и тогава я боядисай, пък и не знам тая хубавата боя и джанти да се задвижват от 1.8 моно... можеше нещо поне 2.0 115 коня да се измисли, но разбирам те все пак всичко до пари опира
Колега, просто колата беше супер зле външно, както и се вижда в началото на темата ми, затова започнах от там .. след това видях какво ще се сменя по мотора, взех го и предстои смяна.. А относно характеристиките .. взех го да не ми гори и да си сцепвам г*за от каране.. Не съм фен на пусканията и така нататък.. искам колата ми да изглежда добре външно поне като няма мотор!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Точно така колега, важно е да те вози и на теб да ти харесва.. И аз съм с 1.8 моно 90 коня, да ти кажа мотора си понавървява супер и не иска голема поддръжка. И аз не съм фен на гонките.
-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1Y 1994
Много ми харесва визията на колата колега браво и смело напред! 

- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Castrol написа:Колега, просто колата беше супер зле външно, както и се вижда в началото на темата ми, затова започнах от там .. след това видях какво ще се сменя по мотора, взех го и предстои смяна.. А относно характеристиките .. взех го да не ми гори и да си сцепвам г*за от каране.. Не съм фен на пусканията и така нататък.. искам колата ми да изглежда добре външно поне като няма мотор!Искам да ми е комфортно в нея, да се чувствам добре, евтина поддръжка, евтина возия, но съм си я направил така, че на мен да ми харесва.
Да, следя темата от начало и не мисля че съм писал преди,защото попринцип според мен не си струва такъв проект, НО съм впечетлен от това което постигна

- Castrol
- Контакти:
Колега, купил съм си кола, за да ми е комфортна и да е според моите средства (Да мога да я поддържам и да си се возя нон стоп за това и газ има), не да си купя някоя нова кола и като се счупи да седи пред входа и да мятам крачоли. Когато си търсех друга кола знаех какво търся, и това намерих - VW Golf 3 , 2(3) врати, 1,8 (75, 90кс) , с ГАЗ. Това съм взел, това си карам, ни ми трябва яка кола, аз искам да ми е комфортно и да изглежда добре външно! 
Като знам какъв гробник беше.. Радвам се че постигнах това, може на много от Вас да не ви харесва, но както казах вече - на мен така си ми харесва!

Като знам какъв гробник беше.. Радвам се че постигнах това, може на много от Вас да не ви харесва, но както казах вече - на мен така си ми харесва!

- kristian.stanchev
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 1.9TD 1995 AAZ
Това си е най-важното! Браво колега постигна наистина задоволителен резултат на мен ми харесва много колата! 

- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
О, много добре се е получило! 

- Castrol
- Контакти:
Благодаря ви колеги и колежки!
Така днес пооправих това онова, понамазах пластмасите с препарата та лъсна, вътре също я лъснах .. Остана да сменим ролка, ангренажен и пистов ремък, масло и маслен филтър, както и да затъмня задния и 2-та странични прозореца. Днес си поръчах решетка, утре или Понеделник ще дойде, и я застъпвам за един ден да я барнем!
Слагам и нея и отнасям пушиляка!
Ето както винаги и 3-4 снимчици:

Чакам мнения/критики? (освен това че съм спрял до ОПЕЛ)

Така днес пооправих това онова, понамазах пластмасите с препарата та лъсна, вътре също я лъснах .. Остана да сменим ролка, ангренажен и пистов ремък, масло и маслен филтър, както и да затъмня задния и 2-та странични прозореца. Днес си поръчах решетка, утре или Понеделник ще дойде, и я застъпвам за един ден да я барнем!

Ето както винаги и 3-4 снимчици:

Чакам мнения/критики? (освен това че съм спрял до ОПЕЛ)

- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
Станал е бонбон Голфа ти
.Цвета на джантите този ли мислиш да остане или ще е друг?

- Castrol
- Контакти:
Благодаря колега, за сега ще е този цвета, за нататък ще го мислим!