Ами да ви кажа честно в момента съм малко объркан..... Да- маховика ми издава стържещи звуци и Да- като вдигна малко оборотите тресенето спира

Но като изгася колата го няма онзи звук, все едно някой удря с чук отдолу в краката ти.... Миналата есен смених маховика със втора употреба а стария беше тотал щета. Като го свалих направо..

имах чувството, че гумата се държи само на магия

но такова тресене със този МНОГО, АМА НАЙСТИНА МНОГО, разбит маховик просто нямах. Това ме кара да се съмнявам във диагнозата "демфера е заминал". А и повечето "майстори" като видят челен кулер и буустметър и още преди да погледнат и вече са "диагностицирали проблема" Но не тях мисля в момента..... Чудя се от нещо друго може ли да тресе толкова ( а мотора найстина подскача доста, особено загрял) тампоните са добре, дюзите нямат никакви отклонения ( леки колебания м/у 0,2 и 0,4), шайбата на разпределителния вал е дадена малко на предварение но това не може да е някаква сериопзна причина, да не говорим че тресенето е от около месец но напоследък се увеличи много
ПП- FELIPE, Асеновград ми е малко далеч но иначе мерси за предложението

и да те питам ти погледна ли си ролката на алтернатора, да не би да ти е блокирала инерционната ролка