golf mk2 dumped (червената кочинка)

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
ivan_venelinov
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: 1Y 1994

Re: golf mk2 dumped (червената кочинка)

Мнениеот ivan_venelinov » Пет 18 юли 2014 22:20

Свежо изглежда :th_up :icon_razz

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Пет 18 юли 2014 22:23

И според мен това са джантите,но цвета им,лепенките по колата,чистачките тип "банан" и гърнето,както и забележките за които не ти пука няма да коментирам.

Потребителски аватар
jocha
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1.3NZ 1990

Мнениеот jocha » Пет 18 юли 2014 22:32

Мислех да го пазя в тайна, но вече почнаха да ми се опъват нервите и ще изплюя камъчето. До много скоро време понеже, който следи темата знае аз за колко време правя нещо, цвета на колата ще се сменя, броните са ми подготвени, а стикерите и фолиото от стъклата ще заминава в коша и ще се прави нещо друго и така нататък и нека, който има да пикае газ,който има да се радва да се радва,ще се гледа колата крива още известно време така че коментари всякви приемам, после почвам да подарявам успокоителни :th_up

Потребителски аватар
jocha

Мнениеот jocha » Пон 21 юли 2014 2:25

Днес го игра тръбния ключ и чука и вече има една кривотия по-малко,но девойката като ме е подпирала добре се е постарала, защото цялата греда беше посукана не само в края както предполагах и от там идва и пропадането на бронята в ъглите, изправих я максимално сега застана по-добре, но ще си трябва нова греда да се взима
Прикачени файлове
asdasfasf.jpg

Потребителски аватар
jocha

Мнениеот jocha » Нед 03 авг 2014 13:20

Ами на съм писал от доста време, та да изтупам прахта до тука какво се случи - отидох в София по работа и спирам до едно гумаджийно да си търся гуми за отзад, при което виждам Powertech джанти и очите на плочки...това ми е любимата джанта, при което гумаджията вижда Zenderite и само дето не им се нахвърли и почвам да го питам аз за гуми, а той брат остави гумите искам тия зендери и така лафихме малко разгледах powertech-те, оказа се че са внос от австрия изкара ми документ цвета на джантите оригиналния брутално запазен, без драскотина никъде по ръбовете, прави като струна 4-те джанти по 8j предни ет25 задни ет15,та така стана бартера, човека си ми пое монтажа на моите гуми на powertech-те плати някой и друг лев и по живо по здраво се разделихме и аз и той доволни. В крайна сметка гуми не намерих, затова си поръчах още 2бр чисто нови 185/45/15,трябва до 2,3 дни да дойдат,купих фланци 15мм за отзад,а отпред сложих 20мм,и в близките дни ще се взимат и койлове и ново крайно гърне още се колебая дали да е отново КР и да си го оставя за постоянно или изпадна ми отново на group n модел,но малко по-различен от предния,но да видим как ще се движат парите до тогава :th_up

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
jocha

Мнениеот jocha » Вто 19 авг 2014 0:43

Хвана мухал темата ама нещо не ми се занимава да пиша напоследък,та в 2,3 думи да кажа купих 2 нови гуми за отпред същите като задните 185/45/15 nankang ns2 фланци 20мм отпред 15мм отзад, койловъри с двоен реглаж на височината предни, а отзад си остава сегашното ми окачване,защото е с реглаж на твърдост и е доста по-твърдо от койловете и широкия лип замина за продажба вече само с тесен ще се кара.Ето и някоя и друга снимка отзад колата е свалена до долу, отпред има още 10мм да се свали от гайката за пружината (не съм махал малките пружинки нямам и намерение!!!)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Вто 19 авг 2014 9:24

Мернах те в люлин преди няколко дни. Добре е станала работата с джантата :beer

Потребителски аватар
Castrol
Автомобил: Golf 3 Vento Look
Двигател: AAM
Контакти:

Мнениеот Castrol » Сря 20 авг 2014 8:12

Страхотна е станала "кочинката" :mhihi Ти си един от най-истинските Volkswagen фенове, постоянно се грижиш и пипаш по количката! И винаги става все по-добре и по-добре от предния път ... Просто ме изумяваш всеки следващ път! :love.vwclub :beer

Потребителски аватар
jocha

Мнениеот jocha » Сря 20 авг 2014 22:32

Айде подаръче за малката и скромна аудитория,която все пак ми чете темата и тук таме оставя по някой и друг коментар,колкото да не пиша само аз като малоумник :mhihi тенкЮ пийпъл :bowdown https://www.youtube.com/watch?v=dl6qciTBzN4&feature=youtu.be

Потребителски аватар
pheounix
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: 1992 ABS

Мнениеот pheounix » Чет 21 авг 2014 20:05

Супер е много ми харесва :th_up , според мен ще е добре да смениш Веждите на калниците защото ми се струват малко посмачкани :biggrin

Потребителски аватар
Castrol
Автомобил: Golf 3 Vento Look
Двигател: AAM
Контакти:

Мнениеот Castrol » Чет 21 авг 2014 21:18

Клипчето е скандално колега, както и колата (както вече казах няколко пъти), снимките ти са уникални, надявам се да имаме поне една обща снимка на Golf-четата :icon_razz :mhihi :beer

Потребителски аватар
jocha

Мнениеот jocha » Пет 22 авг 2014 0:26

Не е от пластмасовите веждите колега, просто и предни и задни вежди съм ги раздувал - предни с 1 пръст навън задни 2(задните нямат отвес на метала изправен е) и пластмасовата вежда отзад не прилепва изобщо като хората :mhihi ако успея да намеря задни вежди от голф 2 синхро ще се оправи работата, 1см са по-широки някъде от моите и ще могат да се напаснат лесно :th_up

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Пет 22 авг 2014 8:25

Голяма скица си :bowdown :Mr Green Fun

Потребителски аватар
10 Cent
Автомобил: Polo 9N 1.4 TDI
Двигател: AMF 75hp

Мнениеот 10 Cent » Пет 22 авг 2014 20:35

От няколко месеца несъм посещавал темата и гледам доста неща в положителна насока са се променили по тоя голф, браво за това :th_up Ако качиш двама човека няма ли да опират гумите.

Потребителски аватар
jocha

Мнениеот jocha » Съб 23 авг 2014 1:28

Не изрязал съм подкалниците по стените на задните вежди,дефакто ламарината върви плътно по пластмасовата вежда и няма никакъв допир с гумата,а от горния край понеже ги изрязах в дълбочина до нивото на горния край на веждата,там съм ги пренабивал с тенекиджийски чукове и една джаджа аз му викам подкова ама то е като дъга служи за оформяне на извивки на метала и съм вдигнал подкалника 2 пръста нагоре :th_up

Върни се в “Моят Volkswagen”