Ами на съм писал от доста време, та да изтупам прахта до тука какво се случи - отидох в София по работа и спирам до едно гумаджийно да си търся гуми за отзад, при което виждам Powertech джанти и очите на плочки...това ми е любимата джанта, при което гумаджията вижда Zenderite и само дето не им се нахвърли и почвам да го питам аз за гуми, а той брат остави гумите искам тия зендери и така лафихме малко разгледах powertech-те, оказа се че са внос от австрия изкара ми документ цвета на джантите оригиналния брутално запазен, без драскотина никъде по ръбовете, прави като струна 4-те джанти по 8j предни ет25 задни ет15,та така стана бартера, човека си ми пое монтажа на моите гуми на powertech-те плати някой и друг лев и по живо по здраво се разделихме и аз и той доволни. В крайна сметка гуми не намерих, затова си поръчах още 2бр чисто нови 185/45/15,трябва до 2,3 дни да дойдат,купих фланци 15мм за отзад,а отпред сложих 20мм,и в близките дни ще се взимат и койлове и ново крайно гърне още се колебая дали да е отново КР и да си го оставя за постоянно или изпадна ми отново на group n модел,но малко по-различен от предния,но да видим как ще се движат парите до тогава