Понеже доста се посмях докато изчетох мненията в темата, реших и аз да внеса малко хумор тук. Значи онази седмица ходих до Бургас и естествено реших да мина през "Тракия" (между другото ми се струва, доста читаво съоръжение). Стъпих на магистралата и на първи зъб 90, на втори 140, на трети 200 и реших да не включвам четвърта да видя какво ще стане. Някакви си AMG-та ми се мотаха из краката и за да не ги комплексирам хората понамалих

. Сега сериозно. Става въпрос за Пасат 5.5 ТДИ 101 к.с. Аз, тъщата, жената и двете деца. Естествено багаж като за световно (добре, че е комби). Резервоара пълен с 50л. Буквално без никакви проблеми 170 и още мегдан на педала. Поуплаших се от скоростта и най-вече, че сме много хора и съм с калпави гуми и затова преустанових с експериментите. Въпроса е, че по начина, по който достигна тази скорост, както и, че я поддържа без абсолютно никакви проблеми си вадя извода, че може би и 200 няма да са проблем (говоря по километраж, щото навигацията ми показваше с 8 км/ч. надолу).
П.С. Правил съм му макс 180 по навигация, само, че само аз, без багаж и по равен път.
Дано съм внесъл малко хумор и с изключителен интерес ще следя темата за да се забавлявам от време на време

.