RESPECT на колегата Alx

GOLFER написа:тука е написано много добре:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=4715
RESPECT на колегата Alx
mitko66 написа:Проблем ли е ако нивото на маслото е само с няколко милиметра над минимума???
Имам само около 2000 км до смяна и не ми се купува цял литър за да долея...(17 лв.)
Може ли да карам така и какво ще стане ако нивото незабелязано спадне под минимума...?
mitko66 написа:Щом си доволен от Елф-давай...Убедих се, че спора за вида и марката на маслото е безкраен, така, че всеки решава за себе си...
Някой да има впечатления от кастрол протек 15в-40 ? Мисля на следващата смяна да сложа такова и аргумента ми е в цената (почти няма разлика) а по скоро ме е страх да не вземат да ми протечат гарнитурите вече...
ох...исках да кажа, че аргумента ми не е в по-ниската цена
mitko66 написа:Проблем ли е ако нивото на маслото е само с няколко милиметра над минимума???
Имам само около 2000 км до смяна и не ми се купува цял литър за да долея...(17 лв.)
Може ли да карам така и какво ще стане ако нивото незабелязано спадне под минимума...?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта