веселин написа:Карал съм осем години - 1V - буквално всеяден - и него рядко го зареждах с Лукойл ...хеле пък сега с помпа-дюза - не благодаря !!!!
Тук със сигурност поне за дизеляка , стария , "малко" преувеличаваш
веселин написа:Карал съм осем години - 1V - буквално всеяден - и него рядко го зареждах с Лукойл ...хеле пък сега с помпа-дюза - не благодаря !!!!
jony555 написа:добре не разбрахте ли след 25 год. преход че всичко зависи от строго специфична бензиностанция и нейния шеф?
svetlio8 написа:jony555 написа:добре не разбрахте ли след 25 год. преход че всичко зависи от строго специфична бензиностанция и нейния шеф?
По принцип е точно така, но ако е франчайз самият обект. Има вериги, малко , но ги има, които не са франчайз и там се следи качеството на горивото , а и на обслужването, но и най-вече калибрирането на колонките да е еднакво ! Пак казвам малко са , но ги има все още ! Дори смятам ,че ако има някаква разлика в горивата , то тя се явява точно от това, как дадена верига стопанисва обектите и следи за тези неща !
samo_pechka написа:Тук със сигурност поне за дизеляка , стария , "малко" преувеличавашнищо лично . За него не мож ме убеди , че "прави" разлика какво си му сипал .

,когато присъства контролен орган се правело протокол и т.н. Това което искам да допълня,че при моят приятел това се е случило през деня,той не прави въпрос веднага,тръгва си и вика контрола мисля от Агенцията по метрология,които дошли мерили и направили проверка за което го уведомили.Четох,че имало роден софтуер,с който се манипулират помпите на колонките, та за този софтуер идвали комшии от бранша да си го купуват и внедряват при тях.filipov написа:А някой знае ли дали Круиз имат още промоцията над 10лв. да ти правят 10ст/л отстъпка понеже беше до края на м. август?
kossis написа:КРУИЗ Първа Българска Армия
гр.София, ул. Първа Българска Армия №90А
Тази ли визираш колега Kuncavia за тази след Рожен ?

Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 72 госта