batmilko, прав си! Напълно съгласен съм и проблемите наистина започват от нас, зашото животните не са виновни, че им се цвъка примерно - съвсем нормална физиологична нужда си е. На така зададените ти въпроси ти оговарям честно:
1 - не, тя не е регистрирана и не й плащам данък - аз съм я взел от улицата и според мен съм направил добро и за нея и за другите хора - така няма шанс примерно ако беше останала на улицата и олигофрените да я ритат и тормозят, да захапе някой възрастен или някое дете примерно. И от другата седмица ще задвижа нещата да има и гражданска и винетка...
2 - Мога да говоря само за себе си и винаги събирам "екстрите" по време на разходка, дори когато си забравя нарязаните пликчета примерно, късам широколистни листа или взимам найлонови опаковки от земята, понеже за съжаление има в излишък от тях и пак си вършим работата по Европейски. Смятам, че това е напълно нормално за всеки рационално мислещ човек и бих желал да дам пример: Ако аз имам дете и то играе на дадена площадка, естествено, че няма да оствям цвъкането на кучето ми там и детето да се спъне и падне на същото място...нали?
Така, че пак според мен се връщаме в изначална точка, която ти спомена - ние хората трябва да се променим, да променим начина си на мислене и може би всичко в обществото би било много по-приятно и подредено. Поздрави