Размисли за съединител.
- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Размисли за съединител.
Съединителят ми е за смяна. Сменян е преди 50-60 хиляди пълен комплект. Мога ли да сменя само феродовия диск или трябва и другия. В един сервиз ми казаха, че като почне да приплъзва и от топлината омеквали пружините и новият пак не държал и се скапвал бързо. Като се замисля, от икономии само мизерии стават, но все пак ми е интересно дали е така. 

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
silent написа:Аз не бих сменял с лека ръка оригинален притискателен диск без нужда.
- Не се знае дали е оригинален защото колегата вече го е сменял пълен комплект но не е писал каква марка е сложил. Ако е някакъв италиански за 120-150лв каквито се предлагат нищо чудно да е заминал и притиска телния диск.
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
Я обяснете моля ви ,по-подробно, що на Вектрата може да се смени само феродовия диск , а на Пасата само комплект?
Обикновенно карам 50 000км и после си сменям колите, що да се набутвам с цял комплект
Обикновенно карам 50 000км и после си сменям колите, що да се набутвам с цял комплект

Последна промяна от K22 на Вто 16 яну 2007 8:59, променено общо 1 път.
- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Той е свършил толкова бързо, защото преди това колата е била служебна и тея са я карали прави на педала. Но не било толкова до състоянието на притискателния диск, колкото до състоянието на пружините дето го притискат. Абе карам така докато не почне да приплъзва при нормално каране и после сменям комплект. Може ли нещо да се прецака ако направя така? Сега ми приплъзва само, като я насиля и на висока предавка.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”