Passat 5.5 2din китаец - свързване на евро букса
-
- Автомобил: Passat 5.5 1.9 tdi 2001
- Двигател: AVB
Passat 5.5 2din китаец - свързване на евро букса
Имам проблем с свързването на евро букса и по точно с паметта на устройството. Вчера преглеждах и мерих с мултицет оригиналната букса на колата, и стигнах до извода че в момента имам постоянен 12В+ към устройството, и 12В+ след контакт към батерията (жълт кабел). Търсих из интернет схема или някои коментар и разбрах, че чрез мост или размяна на кабелите (жълт и червен) ще се получат нещата. Проблема идва от схемата на свързване на устройството която е в комплекта, че показва батерията да се свърже на маса( – ). Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и е намерил решение ще е супер ако го сподели. Прилагам и няколко снимки на буксите.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: Passat 5.5 2din китаец - свързване на евро букса
На първи пин на буксата му свържи постоянен +,а на 6-ти този след контакт 

-
6-ти този АСС+
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Да това значи +след контакт 

-
Много благодаря колега, сега го направих по този начин и всичко е Ок
. Сега оставя само да преборя и навигацията.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте момчета!
Понеже видях ,че коментирате свързването на мултимедийно устройство(2 DIN) помислих,че можете да ми помогнете да реша проблема си.Дано не съм сбъркал.Става въпрос за свързване на камера за задно виждане към горепосоченото устройство.След като си монтирах камерата я свързах към задните светлини,за да работи само когато съм на задна.Свързах видеобуксата към устройството,което си има специален вход за задна камера и би трябвало при включване на задна автоматично да излезе картина.Но нищо не се получи,което ме наведе на мисълта,че мултимедията няма как да разбере че съм на задна скорост.На схемата,която имам има изходи/входове ,които не е пояснено за какво се използват и не знам как да ги свържа.

Става въпрос за кабелите Illum,Back,Brake и CCD(12V/500mA)Трябва да отбележа,че това CCD не пуска 12волта-замерих го с мултицет.Според моята логика би трябвало да пусна ток от задните светлини на някой от тези кабели(мисля си за този BACK) и след това от CCD да захраня камерата.Моля някой ако е запознат с решението на проблема ми да сподели.Ще съм много благодарен.
Поздрави на всички!
Понеже видях ,че коментирате свързването на мултимедийно устройство(2 DIN) помислих,че можете да ми помогнете да реша проблема си.Дано не съм сбъркал.Става въпрос за свързване на камера за задно виждане към горепосоченото устройство.След като си монтирах камерата я свързах към задните светлини,за да работи само когато съм на задна.Свързах видеобуксата към устройството,което си има специален вход за задна камера и би трябвало при включване на задна автоматично да излезе картина.Но нищо не се получи,което ме наведе на мисълта,че мултимедията няма как да разбере че съм на задна скорост.На схемата,която имам има изходи/входове ,които не е пояснено за какво се използват и не знам как да ги свържа.

Става въпрос за кабелите Illum,Back,Brake и CCD(12V/500mA)Трябва да отбележа,че това CCD не пуска 12волта-замерих го с мултицет.Според моята логика би трябвало да пусна ток от задните светлини на някой от тези кабели(мисля си за този BACK) и след това от CCD да захраня камерата.Моля някой ако е запознат с решението на проблема ми да сподели.Ще съм много благодарен.
Поздрави на всички!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Никой ли не наблюдава темата? 

-
Сега видях темата, аз също имам камера но не съм я свързвал още. Утре ще прегледам схемите от моя китаец и ако има нещо повече ще ги снимам и постна тук.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”