Здр ... значи имам следния проблем с Голф 2 (бензин+газ). Колата я паля винаги на бензин съвсем нормално и без проблеми, но след като загрее и изключа от скорост на газ и на бензин ми угасва двигателя. Какъв може да е проблема. Карбуратора е някакъв електронен и на едно място по него видях да пише Pierburg.
Имам нужда от помощ така че приемам всякакви разумни предложения.

Г2 изгасване на мотора?
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Г2 изгасване на мотора?
BadFactor написа:Здр ... значи имам следния проблем с Голф 2 (бензин+газ). Колата я паля винаги на бензин съвсем нормално и без проблеми, но след като загрее и изключа от скорост на газ и на бензин ми угасва двигателя. Какъв може да е проблема. Карбуратора е някакъв електронен и на едно място по него видях да пише Pierburg.
Имам нужда от помощ така че приемам всякакви разумни предложения.
Аз бих ти предложил да ползваш търсачката във форума

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- firevint
- Автомобил:
- Двигател:
погледни си въздушния филтър.иначе и моя Г2 е с този смахнат карбуратор. карб.е добър и здрав, но развалили се веднъж е много кофти.аз като си сложих газ една година карах без проблем, но от известно време имам проблеми на бензин и това се е получило/така ми каза майстора/ защото се преебали някакви платна в някакав механизам, който е част от карбуратора. мой съвет-карай по често на бензин или най добре винаги гаси на бензин, защото въпросните платна иначе съхнат и губят качествата си.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”