Колата ми (New Beetle 2.0 1999g) премина през основен ремонт на двигателя, пребоядисване и ремонт на централното заключване. След по-малко и от 500 км, дойдоха проблемите. При палене, не пали от първия път, оборотите просто падат и изгасваше, после започна вечерта да пада акумулаторът, ок..смених го не ставал вече... След два дни пак колата умряла на сутринта, алармата се включва посред нощ казаха, че като падал акумулаторът ставало така.. Почнах да ходя по диагностики, никой неможе да ми каже защо става така!?!? Накрая стигнах до оторизираният сервиз
След диагностика и там, ми казват следното- проблемът е в таблото, ново табло минимум 1700 лв
Питам коя част на таблото, отговарят ми, че не знаят защото били работели на модули не на части
Петък я почнаха, звъннах била разглобена и не можели да ми я върнат, понеделник да съм отишла, ама нямало да е над 200 лв , които уговорихме да не надвишава диагностиката... А и края на диагностиката не съвпадала с връщането на колата
Моля, някой ако има опит да сподели, че съм в безизходица и пред тотален фалит с тази кола

Дето същият ми е кълнеше, че ако ми сменели таблото, нямало да имам проблеми с тока вече! Сметката ми беше 152 лв, за нищо ама нищо, някаква диагностика писали и от там нататък само демонтаж/монтаж! Евала VW, евала специалисти!
Сега, като благоволи да звънне ще му кажа че си искам парите обратно!
Според мен са забравили после пак да я включат, те ми казаха, че я били изключвали и пак точело ток, демек не е от там, но пък после пак я били включили. Днес говорих с мениджъра им накрая, защото диагностиката им не е вярна, не е точило от таблото, нищо не са правили по него, а сега теч няма когато не ми работи централното и алармата. Тръгнали са в много грешна посока явно... Разбрахме се другата седмица да ми звъннат за да я проверят пак, как така сега не точи ток от таблото. И ако наистина едно табло не може да ми източи акумулатора за една нощ, значи хептен нищо не разбират, Аз друго обяснение нямам защо колата ми сега е ок, само без централно и аларма, което не е толкова сложно да се оправи другаде.
Ще има продължение цялата история, вече другата седмица пак ще пиша...