Здравейте колеги, някой може ли да ми обясни идеята зад новата реклама на Infinity Black Carbon Edition като на прост човек, че аз не я схващам и ме извинете предварително? Което аз разбирам е въпросният нов модел показван да се кара в гората - с което аз предполагам искат да покажат, че става не само "до Мол-а" а и за по другите пътища, но после ме учудва и фразата "индивидуалността изгражда характера" при положение, че един велосипедист кара първо до колата и после я прескача? Само не разбрах каква индивуалност и характер може да се изгради ако те прескочи велосипедист

? Да търся ли и аз някох велосипедист да прескочи Passat-а, с надеждата да поеме повече индивидуалност и характер

? Но както и да е, минаваме към сцената в която се подминават 2 коня естествено пак в гората - не мога да разбера в тази сцена каква е идеята - да се покаже, че е по-мощен модела от два коня ли и каква в същност роля играят въпросните коне - имат ли някаква друга роля освен маргинален образ в обобщението? Наистина има много различни и интересни реклами на повечето видове марки, но честно тази не я схващам много ...
ПС. Да не споменавам и рекламата на новата Astra, която не можела да закъса и била "най-доброто от немските инженери"

, което вкарва Mercedes, Audi, VW и BMW и аз не знам в коя група, че Хлопел да мине пред тях

?