Привет, благодаря много и да се надяваме всичко да е наред с колата и леко полеко ще вървим напред. Реших да видя номера на катализатора, но естествено не беше в достъпната видима част, но той така или иначе ще си замине, просто въпрос на време да намеря човек да ги купи на нормална цена и да поставим гърне на негово място. За справка, на едно място ми предложиха 15 лева за катализатора...

В крайна сметка аз не искам да изкарам пари от него, поне да го купят и да си плати поставянето на гърнето на негово място и труда за гимнастиката:

Снимка на средното гърне, което сложихме преди време:

Та, понеже летните джанти са супер "отворени" и позволяваха да се видят накладките пределно ми беше ясно, че са за смяна със сиурност и заложихме на Ferodo за преден и заден мост:

Задните, които свалихме бяха Ferodo:

На едната от задните накладки липсваше изобщо покритието и хубаво, че жената усетила разлика в звука последните дни, че забързахме профилактиката наложително. Пак една с една еднаква няма и сега с новите има балкан разлика

Предните бяха с оригинална щампа на Audi и те не бяха в по-цветущо състояние, видимо от снимките и една с една нямаха с еднакво износване

:

Държа да отбележа, че не съм очкавал нищо по-различно от кола нов внос и е приемливо за мен да има малки неща за смяна. Съжалявам ако някои въпроси могат да прозвучат тъпо, но лично наистина досега не съм има вземане-даване с по-нова кола спрямо моята от 90-та година и тепърва навлизам в детайлите относно тази.
И една снимка на двете коли заедно, хубавото на Audi-то на този етап е, че в началото на Март месец като си сложа мартеницата като го видя мога да я махна...

Плаче си за Eibach пружини и ако нямеря ще се обзаведем задължително.