Здравейте колеги, днес ходих да гледам едно ГТД хареса ми колата, но понеже не разбирам много от автомобили, се чудих дали някой от вас я е гледал тази кола. Обявата и стои от 4 седмици а си мислех че гу купуват хората.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11404486154661876&slink=7ypbe9
това е въпросният голф

голф гтд
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф гтд
Колега , кой ги купува тези коли според теб някой маняк . Единственото хубаво на голф 2 за мен е , че е много здрав аз си купих такъв и го карам само по-черни пътища , лек е и става за бегачка ако го напомпиш с голям мотор . През останалото време си карам Мерцедеса и нема нищо общо с голфу... 

ДВЕ хиляди лева за 24+ годишна кола в такова състояние е безумие
като я купиш и стане твоя,веднага цената и пада с 1000лв
или си остава вечно твоя или след година я продаваш за 500лв
второ не се знае колко лева трябва да вложиш за някой ремонт и първоначална поддръжка!
За Голф 2 няма какво да говорим,един бестселър!Има гаражни уникати за много пари, но не и тази от линка,просто не се вижда с какво е по-скъпа от другите Г2ки за по 800-900лв?

като я купиш и стане твоя,веднага цената и пада с 1000лв

второ не се знае колко лева трябва да вложиш за някой ремонт и първоначална поддръжка!
За Голф 2 няма какво да говорим,един бестселър!Има гаражни уникати за много пари, но не и тази от линка,просто не се вижда с какво е по-скъпа от другите Г2ки за по 800-900лв?

- hamq4ko
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AHU
Няма да е 2000 лева то е ясно. До тука е 1.6к. ще я позлвам 50/50 градско/горско ще я вдигам, няма да е с тези джанти. Купето няма грам ръждичка. праговете също тез пластмаси веднага надникнах под тях. Ще е с обикновени джанти 14 с висока гума и те така.
Исках да знам, ако имам късмет до утре ако някой види темата и е ходил вече да я гледа дали е скивал нещо подозрително което не съм видял, все пак не съм разбирач, защото съм пред закупуването и
. Това, че ще е вечно моя и догодина ще струва 190 без ддс лева също ми е ясно, но съм решил че за гората и за обектите ми ще е идеална 
Исках да знам, ако имам късмет до утре ако някой види темата и е ходил вече да я гледа дали е скивал нещо подозрително което не съм видял, все пак не съм разбирач, защото съм пред закупуването и

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам каква работа ще ти върши тази кола, но за товарене не става. Да здрави коли са, но няма такава която не се чупи. Ако искаш работна кола, си купи лада нива. Вярно по-скъпи са, но държи цена и се търсят. Високо проходима е, и държи на товар. Слагаш и едно ремърке и си готов. Ако намериш запазена с газова за 2 бона си готов. Но ти си знаеш. Тази кола на мен не ми харесва, ти какво хареса в нея не виждам.
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Ко рече?! За товарене не става?! Аз по-голям товарен кон от дизелов голф 2 не съм виждал
Товариш го до капата,задните гуми опират в калниците,но върви изрода.Виждал съм с очите си как голф 2 натоварен с 2 двигателя отзад върви 

Последна промяна от gr_kanev на Чет 06 ное 2014 20:39, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Не го казвам,за да започне зверска дискусия сега дали е възможно или не.Виждал съм го с очите си и го казвам в отговор на колегата по-горе,който изкара,че с голф 2 и буркани не можеш да прекарваш.
Въпросния голф беше натоварен с поне 600 кг чаркаляци и успя да отлепи да тръгне.Аз спирам да пиша,за да не се заформи спам.
Поздрави
Въпросния голф беше натоварен с поне 600 кг чаркаляци и успя да отлепи да тръгне.Аз спирам да пиша,за да не се заформи спам.
Поздрави

hamq4ko написа:Няма да е 2000 лева то е ясно. До тука е 1.6к. ще я позлвам 50/50 градско/горско ще я вдигам, няма да е с тези джанти. Купето няма грам ръждичка. праговете също тез пластмаси веднага надникнах под тях. Ще е с обикновени джанти 14 с висока гума и те така.
Исках да знам, ако имам късмет до утре ако някой види темата и е ходил вече да я гледа дали е скивал нещо подозрително което не съм видял, все пак не съм разбирач, защото съм пред закупуването и. Това, че ще е вечно моя и догодина ще струва 190 без ддс лева също ми е ясно, но съм решил че за гората и за обектите ми ще е идеална
Като няма грам ръждица това на предният десен калник до фара какво е...

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”