голф гтд

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
hamq4ko
Автомобил: Golf 3 GT TDI
Двигател: AHU

голф гтд

Мнениеот hamq4ko » Сря 05 ное 2014 19:58

Здравейте колеги, днес ходих да гледам едно ГТД хареса ми колата, но понеже не разбирам много от автомобили, се чудих дали някой от вас я е гледал тази кола. Обявата и стои от 4 седмици а си мислех че гу купуват хората.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11404486154661876&slink=7ypbe9

това е въпросният голф

sers
Автомобил:
Двигател:

Re: голф гтд

Мнениеот sers » Сря 05 ное 2014 21:54

Колега , кой ги купува тези коли според теб някой маняк . Единственото хубаво на голф 2 за мен е , че е много здрав аз си купих такъв и го карам само по-черни пътища , лек е и става за бегачка ако го напомпиш с голям мотор . През останалото време си карам Мерцедеса и нема нищо общо с голфу... :biggrin

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Сря 05 ное 2014 22:12

ДВЕ хиляди лева за 24+ годишна кола в такова състояние е безумие :eek
като я купиш и стане твоя,веднага цената и пада с 1000лв :mhihi или си остава вечно твоя или след година я продаваш за 500лв :eek
второ не се знае колко лева трябва да вложиш за някой ремонт и първоначална поддръжка!

За Голф 2 няма какво да говорим,един бестселър!Има гаражни уникати за много пари, но не и тази от линка,просто не се вижда с какво е по-скъпа от другите Г2ки за по 800-900лв? :c020

Потребителски аватар
hamq4ko
Автомобил: Golf 3 GT TDI
Двигател: AHU

Мнениеот hamq4ko » Чет 06 ное 2014 0:15

Няма да е 2000 лева то е ясно. До тука е 1.6к. ще я позлвам 50/50 градско/горско ще я вдигам, няма да е с тези джанти. Купето няма грам ръждичка. праговете също тез пластмаси веднага надникнах под тях. Ще е с обикновени джанти 14 с висока гума и те така.
Исках да знам, ако имам късмет до утре ако някой види темата и е ходил вече да я гледа дали е скивал нещо подозрително което не съм видял, все пак не съм разбирач, защото съм пред закупуването и :bishop . Това, че ще е вечно моя и догодина ще струва 190 без ддс лева също ми е ясно, но съм решил че за гората и за обектите ми ще е идеална :th_up

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Чет 06 ное 2014 0:33

Не знам каква работа ще ти върши тази кола, но за товарене не става. Да здрави коли са, но няма такава която не се чупи. Ако искаш работна кола, си купи лада нива. Вярно по-скъпи са, но държи цена и се търсят. Високо проходима е, и държи на товар. Слагаш и едно ремърке и си готов. Ако намериш запазена с газова за 2 бона си готов. Но ти си знаеш. Тази кола на мен не ми харесва, ти какво хареса в нея не виждам.

Потребителски аватар
Fearless
Автомобил: VW Golf
Двигател: AZD

Мнениеот Fearless » Чет 06 ное 2014 10:50

Ко рече?! За товарене не става?! Аз по-голям товарен кон от дизелов голф 2 не съм виждал :th_up Товариш го до капата,задните гуми опират в калниците,но върви изрода.Виждал съм с очите си как голф 2 натоварен с 2 двигателя отзад върви :wink

Последна промяна от gr_kanev на Чет 06 ное 2014 20:39, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !

Потребителски аватар
DaDiablo
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Чет 06 ное 2014 14:19

С 2 50-кубикови двигателя ли? :screwy

Потребителски аватар
Fearless
Автомобил: VW Golf
Двигател: AZD

Мнениеот Fearless » Чет 06 ное 2014 15:04

Не го казвам,за да започне зверска дискусия сега дали е възможно или не.Виждал съм го с очите си и го казвам в отговор на колегата по-горе,който изкара,че с голф 2 и буркани не можеш да прекарваш.
Въпросния голф беше натоварен с поне 600 кг чаркаляци и успя да отлепи да тръгне.Аз спирам да пиша,за да не се заформи спам.
Поздрави :beer

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Чет 06 ное 2014 17:25

hamq4ko написа:Няма да е 2000 лева то е ясно. До тука е 1.6к. ще я позлвам 50/50 градско/горско ще я вдигам, няма да е с тези джанти. Купето няма грам ръждичка. праговете също тез пластмаси веднага надникнах под тях. Ще е с обикновени джанти 14 с висока гума и те така.
Исках да знам, ако имам късмет до утре ако някой види темата и е ходил вече да я гледа дали е скивал нещо подозрително което не съм видял, все пак не съм разбирач, защото съм пред закупуването и :bishop . Това, че ще е вечно моя и догодина ще струва 190 без ддс лева също ми е ясно, но съм решил че за гората и за обектите ми ще е идеална :th_up

Като няма грам ръждица това на предният десен калник до фара какво е... :gruebel Нещо задницата ми се струва китосвана и боядисвана...Погледнахте ли отдолу и отвътре...

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”