Явно си представяш две парчета арматурна тел 1мм дебели и затова се отнасяш с такова недоверие. Поне аз най-често за тази цел съм използвал по два електрода 3,25 на пружина. Не е много лесно да се вържат, но ако се направи както трябва здравината е предостатъчна.
Докато сте спорили за телта,аз успях да съсипя и други неща по колата, но поне стоя добре на пътя със сменени тампони на заден мост и нови пружини и амортисьори. Не зная какво е арматурна тел, но свихме пружината, чрез скоби за ел.мотор и стоманена тел,която се ползва за водач на оптичните кабели. Оосле ги дозатегнахме с техния си болт и ги сложихме в гнездата им. Сега съм на път да влизам през багажника...)
Имам само 1и 1/2 здрави дръжки, прецака се нещо, дето май се казва стъпков мотор, затрака ми някакво гърне и се чудя дали да се тръшна да рева или да си скубя косата...Като гледам трябва само за мен един форум.
Дръжките отварят трудно вратата или са счупени ? Ако е първото мога да помогна. Това тракане, може да е от много работи.. Стъпковото моторче как разбра,че е отказало ?
Смях в залата - аз нищо не разбирам, само навързвам нещата логически,когато имам някаква информация. В това ми е силата. ))) Дръжките -2 май ги няма и в гъбите. Дрънкането на гърнетата - дрънка ми под седалката, в синхрон с подаваното количество газ; стъпковото нещо - каза ми газаджията,когато го разкачи,защото се форсираше все едно ще излитаме в космоса. Вярно,че на 3 съм искала да съм космонавт, ама бая вода изтече оттогава.)))))