Polo 6n AEX - Проблем с километраж и датчик за бензин
- ivofordivo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Polo 6n AEX - Проблем с километраж и датчик за бензин
тъй като никой не е отговорил,проблемът е от датчика за измерване на скороста който се намира на скоростите.
- BruDoNe
- Автомобил:
- Двигател:
колега извинявай за спама ама може ли някой да ми помогне с намиране на темата - как се отваря табло на поло 

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
BruDoNe написа:колега извинявай за спама ама може ли някой да ми помогне с намиране на темата - как се отваря табло на поло
С отверка, а по точно с имбуси

- BruDoNe
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:BruDoNe написа:колега извинявай за спама ама може ли някой да ми помогне с намиране на темата - как се отваря табло на поло
С отверка, а по точно с имбусиИма около 10-на рапидки които трябва да се развият
Благодаря имах предвит самото табло с километража как се разглобява .. по-точно стрелките .. ама вече го оправих пак съжалявам за

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
BruDoNe написа:Теодор написа:BruDoNe написа:колега извинявай за спама ама може ли някой да ми помогне с намиране на темата - как се отваря табло на поло
С отверка, а по точно с имбусиИма около 10-на рапидки които трябва да се развият
Благодаря имах предвит самото табло с километража как се разглобява .. по-точно стрелките .. ама вече го оправих пак съжалявам за

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Един колега в работата е 'отгърмял' подобно на Гипсонит-а, но на него не му работят километража и оборотомера.
Горивото и температурата са ОК.
Полото е '96г (с този километраж)
http://prikachi.com/images.php?f=files/271217d.jpg
Не видях студени спойки по платката му, но не ми се ще да му разпоявам уредите, че ме е страх да не прегрея пиновете и да разтопи пластмасата. Та по тази причина не е чак толкова обстойно прегледано.
Някой имал ли е този проблем? Да ме ориентирате къде да търся?
Горивото и температурата са ОК.
Полото е '96г (с този километраж)
http://prikachi.com/images.php?f=files/271217d.jpg
Не видях студени спойки по платката му, но не ми се ще да му разпоявам уредите, че ме е страх да не прегрея пиновете и да разтопи пластмасата. Та по тази причина не е чак толкова обстойно прегледано.
Някой имал ли е този проблем? Да ме ориентирате къде да търся?
-
- Автомобил: VW Polo 6N
- Двигател: AEX 1995
Здравейте,
При мен е същият проблем - понякога километражът работа, понякога не и когато километражът не работи, бензиномерът откача и мени показанията почти постоянно. Гледах снимката с буксата с много кабели, слязох долу при колата, мъчих се да я развия или нещо подобно, но не помръдва, а и идея нямам как да се смени? Трябва да издърпам кабелите, или нещо друго? Може ли да помогнете?
При мен е същият проблем - понякога километражът работа, понякога не и когато километражът не работи, бензиномерът откача и мени показанията почти постоянно. Гледах снимката с буксата с много кабели, слязох долу при колата, мъчих се да я развия или нещо подобно, но не помръдва, а и идея нямам как да се смени? Трябва да издърпам кабелите, или нещо друго? Може ли да помогнете?
И аз имам същия проблем. През лятото 99% от времето не работи километража и оборотомера когато не работят стрелките им трептят в нулево положение. През зимата работят докато колата е студена след като се затопли в купето и спират. Проблема е изключително досаден. След изчетеното във форума разбрах, че се оправя единствено след смяна на таблото с уредите.
Въпроса ми е дали буксите на таблата от поло с табло приличащо на таблото на Голф 4 са еднакви с тези на моето което прилича на табло от Голф 3 и дали в края на краищата са 100% взаимо - заменяеми.
Въпроса ми е дали буксите на таблата от поло с табло приличащо на таблото на Голф 4 са еднакви с тези на моето което прилича на табло от Голф 3 и дали в края на краищата са 100% взаимо - заменяеми.
sevdo написа:И аз имам същия проблем. През лятото 99% от времето не работи километража и оборотомера когато не работят стрелките им трептят в нулево положение. През зимата работят докато колата е студена след като се затопли в купето и спират. Проблема е изключително досаден. След изчетеното във форума разбрах, че се оправя единствено след смяна на таблото с уредите.
И при мен беше така , проблема си го реших с смяна на таблото . Не вземай табло от друга марка , може да не работи коректно . Имай предвид че след смяната се сменят и километрите на пробега .... при мен паднаха с 60 000 , което си е добре де .
Почвай да ровиш в нета за някой блъснато или кола която се продава на части , се ще излезе нещо .
Мерси колега сега се разчетох и установих че табло от поло след фейслифта не е със същата букса и преправянето не е много лесна работа. Затова реших да си взема същото като моето табло. Въпроса ми бе че така или иначе ще търся друго табло поне да е от по-новото, но явно не си струва труда да преправям. 

- mkosama
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1992
- Контакти:
6n polo 1.4 60 hp 96 ми е полото и не ми работи само километража, моге ли да ми кажете каде се намира датчика му ако може и снимка мерси!
Да попитам при смяна на табло на 6n2 трябва ли някакво обучение или нещо подобно
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”