Някои ги ползват и за уплътнение между кората на вратата и ламарината с цел обезшумяване.
Преди време ми бяха споменали нещо за магазин за мебели, но не намирам в ИКЕА или АРОН.
мисля че по скоро в магазини като Практикер и подобни. А също може би и в кварталната железария.

DrugiaBliznak написа:Осъзнаваш ,че не търся това на снимката, а подобно на размери, но различно като материал нали ?

petko5 написа:http://www.gomaplast-bg.com/Goma_products_profili_BG.html
DrugiaBliznak написа:Някой знае ли от къде мога да си намеря подобни артикули ? Най-точно мога да ги опиша по този начин - самозалепващи се малки дунапренчета, които обикновено се ползват за уплътняване на пространство от мебел до стена например.
Някои ги ползват и за уплътнение между кората на вратата и ламарината с цел обезшумяване.
Преди време ми бяха споменали нещо за магазин за мебели, но не намирам в ИКЕА или АРОН.
DrugiaBliznak написа:Не, не говоря за подобно нещо. Най-близко мога да посоча като пример - като се вдигне предният капак на Голф 3(предполагам при всички автомобили е така) има едни подобни на дунапренени, по-скоро гумени неща, които се закрепят от двете страни и омекотяват може би предния капак при затваряне.
Ето и снимка, само че търся дунапренени или подобна материя.
DoH_KuXoT написа:това съм чувал да го наричат микропореста гума. Не е дунапрен
DoH_KuXoT написа:DrugiaBliznak написа:Осъзнаваш ,че не търся това на снимката, а подобно на размери, но различно като материал нали ?
ами и колегата преди мен грешно те е разбрал, аз явно също. Начи има някакъв проблем в обяснението![]()
Мисля, че ако не можеш точно да обясниш какво търсиш е добре да кажеш за какво искаш ти да го ползваш, по-лесно ще е да те упътим
DoH_KuXoT написа:DrugiaBliznak написа:Викаш в обяснението е проблема
определено да
DrugiaBliznak написа:DoH_KuXoT написа:DrugiaBliznak написа:Викаш в обяснението е проблема
определено да
Ок, втори път, на някои им трябват, не е рядко срещано.
Уголемено, червено, болднато (в оригиналното мнение, написани по нормален начин) на български език съм ти направил ключови думи като "най-близко" и "като пример".
Никъде.....я по-добре - НИКЪДЕ, че явно думи се пропускат, не съм посочил че търся СЪЩИТЕ неща като на снимката.
Трети път няма да мога, не съм стигал до там.
изнервена работа... ти си опитваш да му помогнеш, той ти се кара...Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 68 госта